Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”El trebuia să fie jucătorul cheie, dar nu a reuşit să desfacă lacătul”. Măldărăşanu. dezamăgit după eşecul de la Craiova

”El trebuia să fie jucătorul cheie, dar nu a reuşit să desfacă lacătul”. Măldărăşanu. dezamăgit după eşecul de la Craiova

Superliga

Comentarii

Marius Măldărăşanu, antrenorul lui Hermannstadt, a fost resemnat după eşecul formaţiei sale, scor 0-2, pe terenul lui CSU Craiova.

”In prima repriză, din punct de vedere defensiv, am fost aproape perfecţi. Până la ocazia lor, din  minutul 45, am avut două mari ocazii, dar din păcate e mult prea puţin, din punct de vedere ofensiv. Craiova este o echipă, care acasă vine peste tine. Am făcut aceleaşi greşeli ca în meciul trecut. Dacă pierzi posesia, efortul este mare.
 
În a doua repriză, trebuia să-i blocăm piciorul drept al lui Ivan,la primul gol. Nu înseamnă că,reuşeam mai mult. Omul cheie a fost Butean, dar nu a reuşit sa desfacă lacătul. Eeste un jucător inimos, dar a fost lipsit de inspiraţie în faţa porţii. Nu el trebuia să marcheze gol, ci alţii.
 
Le am spus în vestiar că, am luat şase puncte din seria de meciuri cu echipele ce se luptă pentru titlu. Îmi doresc mai mult şi sunt sigur că şi ei. Jucătorii sunt dezamăgiţi. Va trebui să trecem peste. Va trebui să câştigăm acasă, deoarece urmează jocurile cu echipele de sub noi. Va mai veni un mijlocaş mâine, străin.Am discutat şi cu un fundaş central, dar a căzut. Suferim la nivel de lot.
 
Ăştia suntem, aceeaşi ca în tur. Se vede rău în clasament, datorită depunctării. Cei care intră trebuie să îşi facă treaba. Am fost neinspirat că l-am ţinut pe Bicean pe bancă.  Paraschiv nu este un jucător care să dispere după gol. Face exact ce trebuie să facă pentru echipă. Nu a avut situatîţii de a marca, dar a creat spaţii pentru colegi”, a declarat Măldărăşanu.
 
Hermannstadt se află pe locul 10, cu 24 de puncte, patru peste primul loc ce retrogradează direct, ocupat de UTA.

Afla mai multe despre: maldarasanusibiu 

viewscnt
Articole similare