Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema sesizată de Neagoe la Craiova după ce a obţinut prima victorie pe banca oltenilor: ”I-am spus patronului că asta este dificil!”. Ce spune despre transferuri

Problema sesizată de Neagoe la Craiova după ce a obţinut prima victorie pe banca oltenilor: ”I-am spus patronului că asta este dificil!”. Ce spune despre transferuri
Comentarii

Echipa CS Universitatea Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia FC Hermannstadt, într-un meci la care în tribună a fost prezent fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo.

Universitatea Craiova a controlat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, dar primul gol a venit destul de târziu, în minutul 48, când Andrei Ivan a înscris cu un şut din afara careului.

Căpăţână a trimis în bară în minutul 68, dar oltenii au majorat diferenţa în minutul 69, când Andrei Ivan a reuşit dubla, marcând un gol cu o lovitură de cap.

La meciul de pe stadionul Ion Oblemenco a fost prezent şi fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo, venit în România pentru a-şi urmări fiul, pe Rivaldinho.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul oltenilor a dezvăluit că pentru moment nu ştie dacă la Craiova vor mai sosi jucători noi. 

”I-am spus patronului că asta este dificil!” 

”Chiar dacă nu am fost pe bancă la Botoşani, mă cunoaşteţi, tot eu am pregătit echipa. Din păcate, nu ne-a ieşit cum am dorit. În această seară, am întâlnit o echipă bună, nu întâmplător a câştigat cu CFR, cu Farul. Cred că am controlat partida de la un cap la altul, chiar dacă nu am avut multe ocazii în prima repriză.

O singură ocazie au avut. În repriza a doua am făcut un joc foarte, foarte bun. Am marcat două goluri, am avut o bară şi alte ocazii, scorul putea fi mult mai mare. Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei, e un jucător valoros. De asta e Ivan căpitan, de asta e în vizorul naţionalei, ne aşteptam şi trebuie să vină cu execuţii foarte bune.

Băieţii merită felicitări pentru că au făcut un efort foarte mare. A fost un joc plăcut, dar îmi doresc să jucăm mult mai bine şi putem să facem acest lucru. Cu siguranţă, toţi jucătorii vor mai avea şanse. Nu eu vând jucători, nu am venit să dau jucători afară. Îi spuneam patronului că e foarte dificil să alcătuiesc primul 11, să trec cei 20 de jucători pe foaie, dar e mai bine aşa decât să nu avem cu cine să jucăm.

Îmi doresc să fie toţi sănătoşi. În general, băieţii au fost exemplari în această perioadă, mai puţin la jocul de la Botoşani. În acest moment nu am discutat de un alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros pe care putem să-l aducem, patronul va reacţiona pozitiv”, a spus Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: universitatea craiova-eugen neagoe-superligă 

viewscnt
Articole similare