Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul ofertat de U Craiova se transferă în Belgia. Câţi bani încasează clubul din Liga 1

Jucătorul ofertat de U Craiova se transferă în Belgia. Câţi bani încasează clubul din Liga 1galerie foto

Superliga

Comentarii

Raul Opruţ are ofertă clară din Belgia, de la Kortrijk, pe care FC Hermnnstadt a acceptat-o.

În vârstă de 25 de ani, Raul Opruţ a intrat recent în circuitul echipei naţionale şi are un sezon foarte solid la FC Hermannstadt.

În această iarnă, fundaşul stânga a fost ofertat de Universitatea Craiova, dar transferul nu s-a realizat deoarece sibienii n-au fost de acord cu suma de transfer.

Raul Opruţ, foarte aproape de transferul în Belgia, la Kortrijk

Meciurile bune făcute de Raul Opruţ au fost observat şi de mai multe cluburi din străinătate.

Printre cei care l-au remarcat au fost şi reprezentanţii lui Kortrijk, echipă care în prezent se află pe locul 14 în campionatul Belgiei.

Potrivit Fanatik.ro, belgienii au făcut o ofertă de 400.000 de euro pentru transferul lui Raul Opruţ, toţi banii într-o singură tranşă, propunere pe care şefii lui FC Hermmanstadt au acceptat-o.

Tot 400.000 de euro a oferit şi Universitatea Craiova, dar în două tranşe a câte 200.000 de euro, motiv pentru care Hermannstadt a refuzat.

Există însă şi un obstacol în calea transferului lui Raul Opruţ la Kortrijk. Belgienii i-au oferit un salariu lunar de aproximativ 10.000 de euro, însă jucătorul şi-ar dori o remuneraţie mai consistentă.

Măldărăşanu n-ar vrea să-l lase acum pe Opruţ să se transfere

În ciuda problemelor financiare care au existat la echipă, FC Hermmanstadt a făcut un sezon neaşteptat de bun. În prezent, ocupă locul 10 în clasament, la 8 puncte distanţă de primul loc de play-off, dar sibienii au fost depunctaţi cu 9 puncte din cauza unor datorii achitate cu întârziere.

Cei de la Hermannstadt au făcut contestaţie la TAS şi, dacă vor primi un răspuns pozitiv pentru ei, sunt şanse mari să intre în play-off.

Marius Mălădărăşanu simte importanţa momentului şi, la revenirea din cantonament, a subliniat că nu şi-ar dori să plece Raul Opruţ sau vreun alt jucător important:

”Sunt lucruri care mie nu-mi convin pentru că... cel puţin nu-mi doresc ca jucătorii să le plece mintea în altă parte. Şi atunci nu mai sunt 100% cu noi.

Nici oferta Craiovei pentur Opruţ, de 600.000, nu este adevărată sub nicio formă. Noi ştim de de 200+200.000 (n.r. euro), dar nu este treaba mea. Până la urmă nu contează.

Nu putem să-l dăm pe Raul acum [...] Dacă la un moment dat o să fie ceva wow şi pentru unii, şi pentru alţii, poate vor pleca, dar trebuie să fim şi noi acoperiţi”, a spus Marius Măldărăşanu.

Afla mai multe despre: oprut 

viewscnt
Articole similare