Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Cristiano Bergodi după incidentele de la partida Sepsi - FC U Craiova 1948: ”Ce pot să spun? Nu am cuvinte!”

Reacţia lui Cristiano Bergodi după incidentele de la partida Sepsi - FC U Craiova 1948: ”Ce pot să spun? Nu am cuvinte!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Meciul Sepsi – FCU 1948, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, iniţial, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte puţin timp, el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, dar în doar zece secunde, partida a fost oprită definitiv de Chivulete.

Tehnicianul echipei Sepsi, Cristiano Bergodi, a declarat, duminică, după suspendarea meciului cu FCU Craiova 1948, că el ar fi vrut ca jocul să continue.

”Ce pot să spun? Nu am cuvinte!”

”Ce pot să spun? Nu am cuvinte. Este prima dată şi îmi pare rău. Unde mergem noi, mereu avem probleme cu suporterii. Şi cu U Cluj, în care s-a oprit meciul. Este o situaţie neplăcută. Ce pot să fac? Eu fac parte din această echipă, club, şi îmi pare rău că sunt înjurat întotdeauna. Eu sunt profesionist, dar e păcat.

Din partea mea, nu sunt ipocrit, am vrut să jucăm meciul pentru că avem pasiune pentru joc. Ne lipseşte ceva astăzi. Dacă o să câştigăm meciul la masa verde, nu ştiu. Era mai bine dacă jucam meciul. Este o situaţie neplăcut pentru România.

Nu, am vorbit cu Eduard Zelgin, managerul lor, dar spuneam aşa. Este adevărat, că s-a întâmplat pentru prima dată, dar este un regulament. Măcar să se schimbe regulamentul, nu ştiu. Cum s-a întâmplat la Cluj Arena. Au înţeles şi suporterii că se poate pierde meciul şi s-au oprit şi ei cu înjurăturile.Păcat. Pe plan sportiv este urât ca un meci de fotbal să se termine aşa.

Nu am început aşa de bine. Mi se părea că suntem un pic crispaţi. Nu am început ca de obicei, în forţă, cum se întâmpla când jucam acasă. Dar se poate înţelege, deoarece veneam după o înfrângere la scor cu Rapid. Meciul era lung, Craiova stătea bine pe teren şi era de văzut ce se întâmpla

Da, facem un antrenament şi terminăm această zi. Acum urmează Mioveni. Nu este retrogradată deloc. A venit un antrenor foarte bun, preocupat de meseria lui Nicolae Dică. A schimbat sistemul şi se vede acest lucru. Au luat şase puncte. Ne pregătim pentru duminica viitoare”, a declarat Cristiano Bergodi. 

Afla mai multe despre: sepsi-fc u craiova-bergodi 

viewscnt
Articole similare