Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică MM Stoica ultimul ”artificiu” tactic de la FCSB: ”Aştept multe de la el”. Decizia care i-a surprins pe fani | EXCLUSIV

Cum explică MM Stoica ultimul ”artificiu” tactic de la FCSB: ”Aştept multe de la el”. Decizia care i-a surprins pe fani | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Aflat la de abia al doilea meci în tricoul FCSB-ului, Deian Sorescu (25 de ani) deja este supus la ”artifcile” tactice ale campioanei. După ce a fost folosit fundaş dreapta la debutul pentru roş-albaştri, fostul dinamovist a fost mutat acum în celălalt flanc al apărării, deşi nu a mai evoluat acolo anterior.

În a 23-a etapă a Superligii, două dintre candidatele la titlu, FCSB şi Farul Constanţa, aveau să se întâlnească, duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională.

După înfrângerea din precedenta etapă, 0-3, cu CFR Cluj, formaţia pregătită de Gică Hagi şi-a pierdut locul în fruntea campionatului, pentru prima dată în acest sezon.

”Aştept multe de la el”

A fost al treilea meci la rând fără victorie pentru Farul, după înfrângerea cu Hermannstadt şi remiza cu Voluntari din finalul lui 2022.

Aşadar, atât pentru FCSB, cât şi pentru dobrogeni, partida era una care nu putea fi pierdută, întrucât ar reprezenta un pas uriaş înapoi în lupta pentru titlu.

Din această cauză, fanii au fost surprinşi când au văzut primul 11 trimis în teren de vicecampioană, cu Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga, post pe care nu a mai evoluat niciodată.

Deşi a evoluat în ambele flancuri în atac şi în cel drept în apărare, ”artificiul” tactic al celor de la FCSB oricum a surprins, dar MM Stoica a afirmat că nu îşi face griji.

Cum explică MM Stoica ultimul ”artificiu” tactic de la FCSB

Oficialul vicecampioanei şi-a manifestat încrederea în Deian Sorescu indiferent de postul pe care joacă, punctând că acesta trebuie să îi ţină locului indisponibilului Radunovic.

Sper să facem un joc bun şi să câştigăm. Avem o revanşă de luat, am fost spulberaţi la Ovidiu în tur şi am încredere că băieţii vor face o partidă bună.

Sigur, absenţa lui Risto Radunovic ne face să improvizăm, dar oricum Sorescu a jucat toate posturile posibile şi imposibile.

Aştept multe şi de la el, sper să zâmbim, indiferent... eu nu am din astea, să câştigăm, să fie 2-0 la pauză, orice, aş vrea să câştigăm din toată inima şi cred că o vom face.

Noi am reuşit să câştigăm meci aici, pe Arena Naţională, cu Mihai Roman, care jucase extremă dreaptă toată viaţa, fundaş stânga. Sorescu e multi-tasking, nu e problemă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare