Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi pierde locul la echipa naţională după transferul la FCSB? Avertismentul lui Panduru: ”De ce nu e el şi îl iei pe el?” | EXCLUSIV

Îşi pierde locul la echipa naţională după transferul la FCSB? Avertismentul lui Panduru: ”De ce nu e el şi îl iei pe el?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Basarab Panduru a analizat situaţia lui Deian Sorescu (25 de ani) la echipa naţională, după transferul la FCSB. În opinia fostului ”tricolor”, planurile lui Edi Iordănescu s-ar putea schimba dacă fotbalistul evoluează exclusiv fundaş dreapta la Bucureşti.

Deian Sorescu a fost împrumutat de FCSB în această iarnă, de la Rakow, dar debutul său în tricoul vicecampioanei nu a decurs conform planului, fiind înlocuit la pauză.

MM Stoica a afirmat că schimbarea acestuia nu a ţinut de prestaţia sa din meciul cu Hermannstadt şi este clar oricum că Sorescu mai are nevoie de timp de adaptare la FCSB.

”Mi se pare că echipa naţională devine o problemă pentru el”

Totuşi, Basarab Panduru este îngrijorat că revenirea în Superligă a jucătorului de care i-a ”plăcut întotdeauna” ar putea să nu fie de bun augur pentru acesta, în contextul echipei naţionale.

Expertul Orange Sport a punctat că, dacă Deian Sorescu evoluează exclusiv ca fundaş dreapta la Bucureşti, ar putea ajunge să nu mai fie luat în calcul pentru posturile de atac din lot.

În acele condiţii, jucătorul de 25 de ani s-ar lupta pentru un loc de titular cu Andrei Raţiu şi Cristi Manea, existând însă posibilitatea de a fi chemat oricum datorită polivalenţei sale.

Îşi pierde Sorescu locul la echipa naţională după transferul la FCSB?

Mie mi-a plăcut întotdeauna de el, mi se pare că, pentru campionatul României, este un mare câştig Sorescu, pentru FCSB, pe partea dreaptă. Dar echipa naţională mi se pare că devine o problemă pentru el.

Joacă fundaş dreapta la FCSB şi e rezerva lui Cordea şi Miculescu, nu mai vorbesc de partea stângă, unde nu are nicio şansă după părere mea, cu Octavian Popescu şi cu Coman... e o problemă pentru el echipa naţională.

Va juca la echipa naţională fundaş dreapta? Va juca acolo, se bate cu Raţiu pentru un post de fundaş dreapta? Vorbesc dacă va juca numai fundaş dreapta la FCSB.

Pentru că, dacă va juca numai fundaş dreapta la FCSB, atunci te întrebi: <<bă, dar stai puţin, de ce nu e Cordea şi îl iei pe el la naţională extremă dreaptă?>>.

El poate fi o soluţie pentru toate posturile, ăsta am zis că e norocul lui. Poate juca fundaş dreapta, poate juca extremă stângă, poate juca extremă dreaptă.

(n.r. orice antrenor vrea în lot un jucător ca Sorescu) Da, asta spun şi eu”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sorescu 

viewscnt
Articole similare