Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Aveam aşteptări mai mari de la el”. Viorel Moldovan a ”pus lupa” pe Deian Sorescu. La ce concluzie a ajuns după debutul la FCSB | EXCLUSIV

”Aveam aşteptări mai mari de la el”. Viorel Moldovan a ”pus lupa” pe Deian Sorescu. La ce concluzie a ajuns după debutul la FCSB | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) a debutat la FCSB în partida cu Hermannstadt, câştigată de trupa bucureşteană, 1-0.

”Aveam aşteptări mai mari de la el”. Viorel Moldovan a ”pus lupa” pe debutul lui Deian Sorescu la FCSB. La ce concluzie a ajuns | EXCLUSIV

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu. Totuşi, fotbalistul nu a avut parte de cel mai bun debut. Sorescu a fost schimbat la pauză, după ce nu a reuşit să fie periculos în prima repriză. 

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit care a fost motivul pentru care Sorescu a fost schimbat. El susţine că jucătorul nu avea capacitatea fizică de a rezista 90 de minute. 

Viorel Moldovan a comentat schimbarea lui Sorescu.

”Posibil să fie aşa (n.r. ce a zis Mihai Stoica despre Sorescu). El a venit când echipa era în Antalya. Nu m-a dat pe spate, nu a fost nici slab. Credeam că va continua şi în repriza a doua. Se vede că are ştiinta jocului. A venit cu câteva centrări, dar nu au fost eficiente.

Aveam aşteptări mai mari de la el, dar a fost primul meci. Sperăm că nu va fi trecut pe banca de rezerve. E jucător de echipă naţională. E concurenţă acolo cu Creţu, dar mi se pare peste el”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport. 

Ce a spus Mirel Rădoi după ce văzut debutul lui Deian Sorescu la FCSB

Afla mai multe despre: deian sorescufcsb 

viewscnt
Articole similare