Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Mirel Rădoi după ce văzut debutul lui Deian Sorescu la FCSB

Ce a spus Mirel Rădoi după ce văzut debutul lui Deian Sorescu la FCSB

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani), fost jucător şi căpitan al lui Dinamo, a semnat cu FCSB, la doar un an după ce părăsise Ştefan cel Mare pentru Rakow.

Ce a spus Mirel Rădoi după ce văzut debutul lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu la FCSB este cel mai răsunător transfer din această iarnă în SuperLiga. Fanii lui Dinamo au digerat cu greu însă această mutare. 

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB a surprins mulţi oameni de fotbal din România, având în vedere faptul că acesta a fost vreme de mulţi ani jucătorul şi căpitanul lui Dinamo.

Criticat pentru decizia de a semna cu rivala, Mirel Rădoi i-a luat apărarea ”tricolorului”.

”Până la urmă lucrurile s-au schimbat. de unde sunt ofertaţi trebuie să îşi facă treaba. E un transfer important pentru FCSB, eu l-am avut la naţională, poate oricand să aducă un plus. Din punctul meu de vedere e un fundaş dreapta. Îi place să centreze din alergare. E un transfer reuşit”, a declarat Mirel Rădoi. 

Dinamo, doar o amintire. Ce a făcut Sorescu după Hermannstadt - FCSB

Deian Sorescu (25 de ani) s-a acomodat la FCSB, iar la finalul victoriei cu Hermannstadt s-a simţit în largul său atunci când a cântat alături de fanii echipei. De asemenea, el a purtat o eşarfă care reprezintă FCSB.

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Meciul a însemnat şi debutul într-un meci oficial al lui Deian Sorescu, fotbalist care a făcut trecerea de la Dinamo la FCSB după o escală în Polonia, la Rakow. 

Din grupul de jucători din faţa peluzei nu a lipsit Deian Sorescu. El a fost surprins cu o eşarfă cu însemnele FCSB şi în timp ce se bucură pentru prima sa victorie la noua echipă. 

La final, Sorescu a vorbit şi despre momentul din faţa fanilor. 

"Suporterii m-au chemat acolo, am cântat alături de ei, aşa e normal", a susţinut fostul fotbalist al "câinilor". 

FOTO | Dinamo, doar o amintire. Ce a făcut Sorescu după Hermannstadt - FCSB şi cum a explicat gestul: "Aşa e normal"

Afla mai multe despre: deian sorescumirel radoidinamo 

viewscnt
Articole similare