adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce a fost schimbat Sorescu la pauză: ”Ştiam asta de la început!” | EXCLUSIV

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit de ce a fost schimbat Sorescu la pauză: ”Ştiam asta de la început!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit în direct la Orange Sport despre Sorescu, unul dintre numele sonore care au sosit în această iarnă la echipa lui Becali.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu. Totuşi, fotbalistul nu a avut parte de cel mai bun debut. Sorescu a fost schimbat la pauză, după ce nu a reuşit să fie periculos în prima repriză. 

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit care a fost motivul pentru care Sorescu a fost schimbat. El susţine că jucătorul nu avea capacitatea fizică de a rezista 90 de minute. 

Oficialul FCSB spune că echipa se bazează în continuare pe el şi că îi va ajuta în această a doua jumătate a sezonului. 

”Ştiam asta de la început!”

”Sorescu a arătat bine. Ok, cifrele lui nu au fost cele mai bune. Însă, pentru prima dată a făcut cuplu în banda dreaptă cu Miculescu. El nu putea să ducă un meci întreg şi asta o ştiam de la început. 

Nici nu a jucat des în ultima vreme. Dar e un jucător pe care ne bazăm şi ne va ajuta. Şi Creţu a intrat bine”, a spus MM Stoica, la Orange Sport. 

viewscnt
Articole similare