Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă a răbufnit după ce Sorescu a fost schimbat la pauză: ”După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoţi după 45 de minute?”

Bănel Nicoliţă a răbufnit după ce Sorescu a fost schimbat la pauză: ”După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoţi după 45 de minute?”

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă a comentat situaţia lui Sorescu de la FCSB, jucător care a fost schimbat la pauză la ultimul meci din Superligă.

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii.

Într-un meci care a început pe o ceaţă foarte deasă, Petrişor Petrescu a trimis balonul în bară, în minutul 53, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Bilel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

La FCSB a debutat în meci oficial şi Deian Sorescu. Totuşi, fotbalistul nu a avut parte de cel mai bun debut. Sorescu a fost schimbat la pauză, după ce nu a reuşit să fie periculos în prima repriză. 

Bănel Nicoliţă a răbufnit după schimbarea lui Sorescu. Fostul jucător de la FCSB nu înţeles de ce a mai fost adus fotbalistul, dacă e schimbat după doar 45 de minute.

”După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoţi după 45 de minute?”

”Eu as fi foarte dezamăgit. Dacă eram la FCSB şi mă scotea după primele 45 de minute. După câte eforturi faci să mă aduci, să mă scoţi după 45 de minute? Lasă-mă, frate,să plec acasă!”, a declarat Bănel, conform Fanatik. 

Afla mai multe despre: fcsb-sorescu-bănel nicoliţă 

viewscnt
Articole similare