Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii dată de CFR! MM, dat pe spate de transfer: ”Petrescu a avut iar ochi”. Cât a plătit campioana pentru ”copilul excelent” | EXCLUSIV

Lovitură de proporţii dată de CFR! MM, dat pe spate de transfer: ”Petrescu a avut iar ochi”. Cât a plătit campioana pentru ”copilul excelent” | EXCLUSIVgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pare să fi dat o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor în această iarnă. După ce a debutat cu gol şi pasă decisivă în tricoul campioanei, Ermal Krasniqi (24 de ani) i-a dat pe spate chiar şi pe rivalii de la FCSB.

Aflată pe locul secund la finalul lui 2022, CFR Cluj s-a întărit semnificativ în iarnă şi a reuşit deja să îşi recupereze poziţia de lider, după ce a deschis anul cu o victorie împotriva Farului.

În deplasarea de la Ovidiu, campioana s-a impus fără drept de apel, scor 3-0, în urma unui debut de senzaţie al atacantului de abia adus în Gruia de Dan Petrescu.

”Petrescu a avut încă o dată ochi ca la Boateng”

Achiziţionat pentru 200.000 de euro de la Ballkani, după ce a evoluat împotriva CFR-ului în Conferene League, Ermal Krasniqi, noul purtător al numărului şapte în Gruia, deja impresionează.

Krasniqi a deschis scorul împotriva Farului, înainte de a pasa decisiv la reuşita lui Claudiu Petrila, care a închis tabela, evoluţie care i-a dat pe spate chiar şi pe rivali.

Inivtat în studioul Orange Sport în urma confruntării dintre Farul şi CFR, principalele contracandidate ale FCSB-ului la titlu, MM Stoica a recunoscut că a fost impresionat de fotbalistul din Kosovo.

Managerul general al vicecampioanei a lăudat contribuţia lui Krasniqi la cele două goluri şi a punctat că este foarte posibil ca Dan Petrescu să fi identificat un nou fotbalist de mare valoarea, ca în cazul lui Nana Boateng.

Lovitură de proporţii dată de CFR

Dacă acesta e Krasniqi, cel de ieri, înseamnă că Petrescu a avut încă o dată ochi cum a avut cu Boateng, pentru că e aceeaşi situaţie, l-a întâlnit în cupele europene şi... (n.r. l-a remarcat).

Al doilea gol (n.r. împotriva Farului) e la o greşeală impardonabilă a lui Sîrbu, dar primele două sunt goluri de autor, din nişte faze făcute... copilul, (n.r. Krasniqi) excelent.

Eu îl ştiu pe Petrescu, dacă i-a plăcut foarte mult în antrenamente, l-a băgat. La Petrescu, dacă cineva se antrenează foarte bine, chiar dacă nu a jucat titular, poate să intre în echipă.

La Petrescu e foarte important cât de mult îşi doreşte un jucător să îi demonstreze că vrea să joace”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare