Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Krasniqi, gol pentru CFR Cluj la debut. Kosovarul, asul din mânecă a lui Dan Petrescu pentru partea finală a sezonului

VIDEO | Krasniqi, gol pentru CFR Cluj la debut. Kosovarul, asul din mânecă a lui Dan Petrescu pentru partea finală a sezonului

CFR Cluj

Comentarii

Ermal Krasniqi (24 de ani) a marcat pentru CFR Cluj chiar la debut. Kosovarul a deschis scorul în partida cu Farul.

CFR Cluj şi Farul Constanţa s-au întâlnit în capul de afiş al primei etape din Superligă.

Duelul dintre campioana României şi liderul actualului sezon a fost decis în repriza a doua.

După ce la cabine s-a intrat cu scorul de la start, 0-0, în partea secundă s-au marcat golurile. 

VIDEO | Krasniqi, gol la debut, pentru CFR Cluj. Kosovarul, asul din mânecă a lui Dan Petrescu pentru partea finală a sezonului

Adus în această vară de la Ballkani FC, Ermal Krasniqi a debutat la CFR Cluj şi a marcat în minutul 49, din pasa lui Yeboah, aducând formaţia lui Dan Petrescu în avatanj.

Antrenorul de 55 de ani îl ştia pe kosovar din partidele pe care campioana României le-a disputat în grupele Conference League contra celor de la Ballkani.

Krasniqi a impresionat şi în perioada de pregătire din Spania, astfel că Dan Petrescu l-a trimis pe teren încă din primul în duelul cu Farul.

Iar jucătorul ofensiv i-a răsplătit antrenorului încrederea pe care a avut-o în el, cu o prestaţie solidă, golul fiind cireaşa de pe tort.

Ulterior, Manea a dus scorul la 2-0, după reuşita din penalty, în minutul 59, iar Petrila a făcut 3-0, în minutul 77, după o fază creată de acelaşi Krasniqi.

Ermal Krasniqi este cotat la 375.000 de euro, conform transfermarkt.com, iar în acest sezon a marcat şapte goluri şi a dat două pase decisive în 17 partide de campionat pentru Ballkani, fostul său club.

Afla mai multe despre: cfr clujkrasniqi 

viewscnt
Articole similare