Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Marco Dulca despre FCSB după ce a fost nevoit să se întoarcă la Chindia: ”Orice jucător îşi doreşte să joace mai mult”

Ce spune Marco Dulca despre FCSB după ce a fost nevoit să se întoarcă la Chindia: ”Orice jucător îşi doreşte să joace mai mult”

Chindia Targoviste

Comentarii

Duelul dintre Chindia Târgovişte şi FC Argeş s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1, în etapa cu numărul 22 din Liga 1. Marco Dulca, titularul meciului, a vorbit la finalul partidei.

Chindia a deschis scorul prin Cristi Neguţ în minutul 43, însă FC Argeş a restabilit egalitatea prin balonul înscris de Arnold Garita.

Marco Dulca a fost titular în primul său meci după ce s-a întors de la FCSB, dar în minutul 70, antrenorul Toni Petrea l-a scos de pe teren şi l-a înlocuit cu Barry Cooper.

Dulca a declarat că a fost primit cu braţele deschise de către coechipierii săi şi Toni Petrea. De asemenea, el a avut numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului.

Fotbalistul susţine că are încredere în unitatea şi motivaţia echipei.

Dulca a vorbit şi despre perioada petrecută alături de FCSB şi a dezvăluit că a fost o experienţă în urma căreia a învăţat multe lucruri.

”Orice jucător îşi doreşte să joace mai mult”

”Încep să mă simt din ce în ce mai bine, aveam nevoie de minute, de jocuri. Băieţii m-au primit foarte bine, am întâlnit un grup foarte unit, cu câteva schimbări care aduc un plus echipei şi cu un antrenor foarte bun care ştie să ne motiveze şi cred că este cel mai mare plus al Chindiei.

Fiecare meci e important. Până se termină campionatul trebuie să adunăm cât mai multe puncte. Cred că prin forţa grupului vom reuşi acest lucru.

Nu pot să zic că ne aşteaptă un program acceptabil, şi noi suntem acolo jos. Sunt echipe care joacă fotbal şi trebuie să scoatem maximum la fiecare meci”, a spus Marco Dulca.

”Nu vreau să mă pronunţ eu dacă meritam sau nu. Cei de acolo (n.red. FCSB) ştiu cel mai bine cum au procedat cu mine. Mă simt foarte bine. A fost o perioadă în care am avut ce învăţa, au fost şi plusuri, şi minusuri. Sunt împăcat, sunt liniştit, am jucat în Conference League, am fost la o echipă foarte bună, am avut de învăţat din această experienţă.

Sunt mulţumit că au fost câteva plusuri, dar orice jucător îşi doreşte să joace cât mai mult. Presiune există la fiecare echipă, că te baţi la titlu sau te baţi acolo jos. Aşa cum am zis, cei de acolo ştiu cel mai bine de ce nu am jucat mai mult. Mă bucur că am jucat azi mai mult de o repriză şi sper să o fac cât mai bine în continuare.

Sunt jucători talentaţi la FCSB, foarte tineri, şi cred că au forţa să se bată până în ultima etapă la campionat”, a declarat Marco Dulca la finalul meciului.

Afla mai multe despre: chindia-fc argeş-marco dulca 

viewscnt
Articole similare