Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Exod” la o formaţie din Superligă? ”E obligat să vândă tot”. Ce club riscă să îşi piardă jucătorii de valoare şi de ce | EXCLUSIV

”Exod” la o formaţie din Superligă? ”E obligat să vândă tot”. Ce club riscă să îşi piardă jucătorii de valoare şi de ce | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, comentatorul Bogdan Cosmescu a vorbit despre problemele întâmpinate în ultimele meciuri de una dintre formaţiile de top din Superligă şi a ajuns la concluzia că aceasta ar putea înfrunta dificultăţi care ar provoca un ”exod” la echipă.

Aflată pe primul loc al Superligii de la startul sezonului, până în ultima etapă, când a fost învinsă şi întrecută de CFR în clasament, Farul Constanţa nu mai arată ca aceeaşi echipă din debutul stagiunii.

Existau speranţe că Gică Hagi şi jucătorii săi se pot lupta pentru doar al doilea titlu din istoria clubului, însă, după ce a scos doar un punct din ultimele trei etape, şansele dobrogenilor s-au diminuat semnificativ.

”El poate şi trebuie să vândă tot”

Bogdan Cosmescu a mai vorbit în trecut despre care ar putea fi cauza problemelor Farului şi şi-a expus din nou punctul de vedere, explicând că prestaţiile modeste ar putea avea un motiv întemeiat.

Comentatorul a afirmat că, dacă ar fi aflat deja că nu au mari speranţe de a scăpa de suspendarea din cupele europene de trei ani primită de la UEFA, cei de la Farul ar fi putut să îşi piardă motivaţia.

În cazul în care cei de la Farul într-adevăr nu vor putea juca în Europa, Cosmescu a notat că Gică Hagi va fi nevoit să vândă toţi jucătorii săi de valoare, întrucât aceştia vor dori să evolueze în cupele europene.

Ştii ce înseamnă asta, dacă nu iau licenţa? Că încă doi ani nu vor juca în cupele europene. Trei ani e perioada. Deci el poate să vândă şi trebuie să vândă tot, pentru că de retrogradat nu va retrograda niciodată.

Are suficient de bună echipă de juniori să vină din spate, şi cu juniorii dacă joacă, cred că scapă de retrogradare. Şi atunci e obligat să vândă. Eu nu văd deocamdată, dar nu ştiu toţi jucătorii, vreun înlocuitor în academie pentru Pitu.

Nu văd, poate că o fi. Pot să fie probleme financiare la Farul. (n.r. vezi o renunţare la titlu?) Am mai avut discuţia asta şi ţi-am spus că mi s-a părut că a renunţat încă din ultimele meciuri (n.r. din 2022).

Adică nu poţi să pierzi 4-0 cu Hermannstadt şi după aia să faci meciul ăla atât de slab cu Voluntariul. Iei un punct totuşi, dai un gol, minutul 2, din deviere, dar, per total, meciul este... (n.r. dominat de Voluntari).

De atunci nu am înţeles. Şi m-a mirat calmul cu care Gheorghe Hagi a întâmpinat acel 0-4 de la Sibiu, era liniştit, resemnat oarecum pe bancă, el care este un vulcan sub presiune întotdeauna la meciuri. Măcar la început te enervezi, tot timpul a fost calm”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare