Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, resemnat după ce echipa lui Dan Petrescu i-a aplicat ”o corecţie” Farului Constanţa: ”Ne-au depăşit la micile detalii!”

Gică Hagi, resemnat după ce echipa lui Dan Petrescu i-a aplicat ”o corecţie” Farului Constanţa: ”Ne-au depăşit la micile detalii!”

Farul Constanța

Comentarii

Formaţia CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 - penalti) şi Petrila (77).

La finalul meciului, Gică Hagi a fost resemnat. El susţine că echipa lui trebuie să revină la forma pe care a arătat-o anul trecut. 

De asemenea, Gică Hagi a fost întrebat şi despre Gabi Torje, jucător care a plecat de la echipa din Dobrogea în această iarnă. 

”Ne-au depăşit la micile detalii!” 

”În fotbal trebuie să fii pregătit să lupţi, să faci lucrurile cum trebuie. Ne-au depăşit la micile detalii şi a venit această înfrângere, o lecţie importantă pentru noi. Sper ca vestiarul să fi înţeles acest lucru şi să revenim la fotbalul nostru. Felicitări CFR-ului, a arătat ca o echipă puternică, dar prima repriză a fost echilibrată, iar în repriza a doua am făcut noi mici greşeli.

Sunt dezamăgit de toată echipa, nu de un jucător. Când se câştigă, câştigăm cu toţii. La fel şi când pierdem. CFR a făcut ambele faze mai bine decât noi. O să reflectăm, să vedem, preocuparea mea cea mai mare e că echipa nu a făcut jocul normal, prea puţine pase. Am lucrat, am pregătit, dar în teren nu s-a văzut lucrul ăsta.

Dacă am fost cei mai buni, cum să fie greu pentru noi? E greu când nu eşti pregătit! Am fost cei mai buni în tur, dar din noiembrie am scăzut ritmul. Perioada de transferuri mai e deschisă, stăm bine, suntem acoperiţi, dar mai pot fi plecări, veniri. Torje a plecat în Turcia, i-am făcut un bine, câştigă mai mulţi bani. Am renunţat la el pentru că avem jucători care au dat randament mai bun decât el. Ce voiaţi, să-l dau pe Louis Munteanu?”, a transmis Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul-hagi-cfr 

viewscnt
Articole similare