Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Impresiile lui Viorel Moldovan după U Cluj - Rapid 0-0. Teren impracticabil, ”reţeta” unei remize fără goluri: ”Echilibru” | EXCLUSIV

Impresiile lui Viorel Moldovan după U Cluj - Rapid 0-0. Teren impracticabil, ”reţeta” unei remize fără goluri: ”Echilibru” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Viorel Moldovan (52 de ani) a tras concluziile după remiza fără goluri dintre U Cluj şi Rapid. Ex-marele atacant al giuleştenilor a vorbit pe seama prestaţiilor echipelor antrenate chiar de foştii săi colegi de la echipa naţională, Ioan Ovidiu Sabău şi Adi Mutu.

U Cluj şi Rapid au terminat la egalitate, vineri, scor 0-0, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie.

Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66 Universitatea Cluj a crut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Concluziile lui Viorel Moldovan după U Cluj - Rapid 0-0. Teren impracticabil, ”reţeta” unei remize fără goluri: ”Echilibru” | EXCLUSIV

La finalul meciului, invitat în studioul Orange Sport, Viorel Moldovan a analizat prestaţia celor două adversare.

Fostul mare internaţional român a fost de părere că partida a fost una sub semnul echilibrului, iar ambele combatante au avut ocazii şi faze de poartă.

Moldovan a subliniat totuşi că Rapid a avut o tactică prin care a cedat posesia jocului în prima repriză, dar a recuperat în partea secundă din nivelul prestaţiei.

Totodată, acest meci i-a pus faţă în faţă pe foştii colegi ai lui Viorel Moldovan de la naţionala României, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U Cluj, şi Adi Mutu, tehnicianul Rapidului.

”Un meci echilibrat. Rapid a avut două ocazii mari, una prin Dugandzic, şi alta în prima repriză. U Cluj a avut şi ea situaţii destul de bune.

Rapid a dat senzaţia că a dat initaţiva deliberat adversarului în prima repriză, dar a avut ocaziile mai mari. E o echipă care ştie sa absoarbe presiunea adversarului. În repriza a doua a echilibrat jocul.

Rapid a jucat ca şi până acum, pragmatică, care lasă iniţiativa. Aşa a jucat şi cu Sepsi acasă. Gestionează foarte bine jocurile, o echipă simplistă, care nu se aventurează prea mult”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat de egalitate, Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament, în timp ce U Cluj ocupă locul 13, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: u cluj rapidviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare