Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Final nebun în FCSB - Farul! Dawa a fost eliminat în minutul 90, iar constănţenii au profitat şi au întors scorul, marcând de două ori în prelungiri

VIDEO | Final nebun în FCSB - Farul! Dawa a fost eliminat în minutul 90, iar constănţenii au profitat şi au întors scorul, marcând de două ori în prelungiri

FCSB

Comentarii

Meciul dintre FCSB şi Farul a avut parte de un final nebun. Joyskim Dawa a fost eliminat în minutul 90 al confruntării, la scorul de 2-1 pentru gazde, iar jucătorii pregătiţi de Gică Hagi au reuşit să întoarcă scorul şi să se impună.

Final nebun în FCSB - Farul

FCSB a început cum nu se putea mai bine a doua repriză a meciului cu Farul. Andrei Cordea a deschis scorul în minutul 47, iar roş-albaştrii au reuşit să îşi impună jocul.

Golul lui Denis Alibec a fost imediat urmat de o reuşită a lui Andrea Compagno, iar David Miculescu că i-a adus vicecampioanei un avantaj de două goluri, după ce a reuşit o fază incredibilă şi a pasat decisiv pentru Tavi Popescu.

Doar că golul acestuia a fost anulat, iar, cu scorul rămas 2-1, FCSB s-a ”prăbuşit” pe final. Joyskim Dawa a fost eliminat în minutul 90, iar ce a urmat apoi e neverosimil.

În minutul 90+5, Ştefan Târnovanu şi-a marcat un autogol cu mare ghinion, înainte ca, un minut mai târziu, Borza să dea lovitura, profitând de haosul din defensiva vicecampioanei.

Fundaşul lateral a marcat golul decisiv din derby-ul cu FCSB la doar 17 ani, aducând o victorie de zile mari echipei pregătite de Gică Hagi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare