Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi şi-a înlocuit jumătate din defensivă în prima repriză a meciului cu FCSB! Jucătorii care au fost schimbaţi de ”Rege”

VIDEO | Gică Hagi şi-a înlocuit jumătate din defensivă în prima repriză a meciului cu FCSB! Jucătorii care au fost schimbaţi de ”Rege”

Farul Constanța

Comentarii

Până în minutul 36 al partidei cu FCSB, Gică Hagi reuşise să îşi epuizeze deja două dintre cele cinci schimbări disponibile, după ce a luat decizia de a îşi înlocui jumătate din defensivă în prima repriză. Numai unul dintre jucători părea să aibă probleme medicale.

Gică Hagi şi-a înlocuit jumătate din defensivă în prima repriză a meciului cu FCSB

După înfrângerea din ultima etapă, scor 0-3, împotriva celor de la CFR Cluj, un nou pas greşit pentru Farul ar putea aduce-o la cinci puncte de primul loc, după ce conducea clasamentul acum două etape.

Forma din startul sezonului a echipei pregătite de Gică Hagi nu a ţinut decât până în decembrie, iar, din ultimele trei etape, constănţenii au reuşit să scoată doar un punct.

Aşadar, la meciul cu FCSB, ”Regele” şi jucătorii săi sperau să obţină toate punctele, dar prima repriză nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit cei de la Farul.

Dobrogenii au ratat mai multe ocazii importante, iar Hagi şi-a utilizat două dintre cele trei pauze pentru schimbări disponibile, după ce şi-a înlocuit jumătate din defensivă.

David Kiki a fost înlocuit mai întâi, în minutul 26, cu Sebastian Boraza, părând să sufere de probleme medicale, înainte ca nou-intratul Rolando Baravykas să îi lase locul 10 minute mai târziu lui Dan Sîrbu.

Fotbalistul de abia sosit de la UTA Arad se afla la primul meci în tricoul Farului şi nu părea să se fi accidentat.

 

 

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare