Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Denis Alibec, gol incredibil cu FCSB! Execuţie fabuloasă din lovitură liberă împotriva fostei echipe, de la mare distanţă

VIDEO | Denis Alibec, gol incredibil cu FCSB! Execuţie fabuloasă din lovitură liberă împotriva fostei echipe, de la mare distanţă

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani) a reuşit să marcheze un gol incredibil împotriva FCSB-ului, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă. Atacantul Farului a restabilit egalitatea pe tabelă, dar, trei minute mai târziu, vicecampioana a reuşit să marcheze din nou.

Denis Alibec, gol incredibil împotriva FCSB, cu o execuţie fabuloasă din lovitură liberă

Prima repriză din FCSB - Farul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în ciuda faptului că ambele echipe au avut mari ocazii de a marca, Louis Munteanu chiar lovind bara în minutul 35.

A doua parte a adus însă şi golurile. Andrei Cordea a deschis scorul după doar două minute, înainte ca Denis Alibec să restabilească egalitatea, în minutul 56.

Fostul atacant al vicecampioanei a marcat în poarta lui Ştefan Târnovanu direct din lovitură liberă, de la mare distanţă, cu o execuţie fabuloasă.

Din păcate pentru atacant şi echipa sa însă, câteva zeci de secunde mai târziu, Mihai Popescu a comis un penalty, iar Andrea Compagno a readus-o pe FCSB în avantaj.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare