Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”'Regele' bagă tinerii cu FCSB, să îi vadă Gigi. Probabil îl va transfera pe el”. Îi vinde Hagi încă un jucător lui Becali? Observaţia lui Panduru | EXCLUSIV

”'Regele' bagă tinerii cu FCSB, să îi vadă Gigi. Probabil îl va transfera pe el”. Îi vinde Hagi încă un jucător lui Becali? Observaţia lui Panduru | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul Constanţa, în urma unui final absolut nebun de meci. Roş-albaştrii conduceau cu 2-1 în minutul 90, dar Joyskim Dawa a fost eliminat, iar echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să întoarcă scorul în prelungiri.

FCSB a avut victoria în mână împotriva Farului Constanţa, dar a scăpat incredibil punctele printre degete, în urma unui final absolut nebun de meci.

Mai întâi, în minutul 90, Joyskim Dawa a fost eliminat, pentru un fault asupra lui Denis Alibec, din postura de ultim apărător, la scorul de 2-1 pentru gazde.

”'Regele' bagă tinerii cu FCSB, să îi vadă Gigi. Probabil îl va transfera pe el

Apoi, în minutul 90+5, în urma unei faze fixe, care a cauzat un haos incredibil în careul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu a marcat un autogol ghinionist.

Situaţia a devenit şi mai rea pentru vicecampioană un minut mai târziu. O încercare de a pleca pe contraatac a roş-albaştrilor s-a transformat într-un gol pentru Farul.

Golurile din defensiva lui Mihai Pintilii au fost exploatate, iar Andrei Borza a ajuns într-o poziţie de finalziare şi nu i-a iertat pe jucătorii FCSB-ului.

Puştiul de 17 ani a marcat cu dreptul, piciorul său ”slab”, în minutul 90+6, şi i-a adus o victorie nesperată lui Gică Hagi, la doar şase minute după ce părea că va reveni la Ovidiu fără niciun punct.

În urma partidei, Basarab Panduru, invitat în platoul Orange Sport, a comentat eliminarea lui Joyskim Dawa, care a afectat decisiv în final partida.

Îi vinde Hagi încă un jucător lui Becali?

Apoi, fostul ”tricolor” a punctat că Hagi foloseşte tinerii împotriva FCSB-ului pentru a fi văzuţi de Gigi Becali, notând că Sebastian Borza ar putea ajunge pe lista latifundiarului.

Cartonaşul roşu e luat în minutul 90, dacă se termina 2-1, spui ce bine a făcut Dawa, că a făcut fault în afara careului şi nu a marcat Alibec şi a ales cea mai bună soluţie.

Acum, că s-a făcut 3-2, e cea mai proastă soluţie. Doar rezultatul iţi face decizia bună sau proastă. Să dea pe lângă minge nu e aşa neobşnuit pentru Dawa.

În general, la meciurile cu FCSB, 'Regele' bagă jucătorii tineri, să îi vadă Gigi. Probabil, în seara asta, vom vedea un transfer, Borza la FCSB. Dacă joci bine, te ia imediat”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare