Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO OFICIAL | Primul transfer rezolvat de Hermannstadt după revenirea lui Dani Coman! Fotbalistul a semnat şi va purta tricoul cu numărul 10

VIDEO OFICIAL | Primul transfer rezolvat de Hermannstadt după revenirea lui Dani Coman! Fotbalistul a semnat şi va purta tricoul cu numărul 10

Hermannstadt​

Comentarii

Luni, Hermannstadt a anunţat oficial un nou transfer, aducându-l la Sibiu pe Vesel Limaj (26 de ani), un fotbalist neamţ, care se ajunge în Superligă de la KF Tirana, alături de care a câştigat campionatul şi Supercupa Albaniei în 2022.

Fără depunctarea de nouă puncte care i-a fost aplicată, Hermannstadt s-ar afla şi acum pe loc de play-off, la un punct de Sepsi, care aşteaptă însă concluzia meciului său cu U Craiova 1948.

Sibienii au fost revelaţia actualei ediţii a Superligii. Afectată de grave probleme financiare şi fără posibilităţi de a face transferuri după promovarea, echipa a reuşit să se descurce neaşteptat de bine în primul eşalon.

Primul transfer rezolvat de Hermannstadt după revenirea lui Dani Coman

Mulţi dintre fotbaliştii de bază din ultima stagiune au făcut pasul pe prima scenă a fotbalului românesc fără a avea nevoie de timp de acomodare, iar, chiar şi acum, sibienii încă speră la play-off.

Cazul lui Hermannstadt încă se judecă la TAS, iar Dani Coman a afirmat că este încrezător că urmează să se facă dreptate pentru munca revelaţiei Superligii.

Dacă punctele urmează să le fie restituite, sibienii ar avea şanse mari să obţină clasarea în top şase, motiv pentru care aduc şi acum întăriri pe posturi-cheie.

Deşi Mino Sota şi Baba Alhassan au impresionat la centru, Hermannstadt avea nevoie de încă un mijlocaş central de calitate, iar Vesel Limaj este pariul revelaţiei Superligii.

Vesel Limaj a semnat cu revelaţia Superligii

Jucătorul de 26 de ani, este liber de contract de la începutul acestei luni, după despărţirea de KF Tirana, alături de care tocmai a câştigat campionatul şi Supercupa Albaniei.

Născut şi crescut în Germania, Limaj a mai evoluat în ţara natală şi în Austria în carieră şi mai are o Cupă a Albaniei în palmares, alături de FK Kukesi.

Luni, Hermannstadt l-a prezentat oficial pe noul său jucător, primul adus la club după revenirea lui Dani Coman, dezvăluind că acesta urmează să poarte tricoul cu numărul 10 la Sibiu.

Fotbalistul care poate evolua oriunde la mijlocul terenului va putea avea şansa de a debuta sâmbătă, pe 4 februarie, când Hermannstadt o va întâlni pe FC Argeş, în a 24-a etapă a Superligii.

Partida va putea fi urmărită în direct, de la ora 14:30, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: vesel limaj 

viewscnt
Articole similare