adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dani Coman a revenit în Superligă! Clubul a anunţat acordul: ”Nu mai are nevoie de prezentare!”

OFICIAL | Dani Coman a revenit în Superligă! Clubul a anunţat acordul: ”Nu mai are nevoie de prezentare!”

Superliga

Comentarii

În cursul zilei de miercuri, Hermannstadt a anunţat oficial că s-a înţeles cu Dani Coman (43 de ani) pentru revenirea sa în funcţia de preşedinte a clubului, la patru luni şi jumătate după ce luase decizia de a îşi da demisia.

Unul dintre cei mai importanţi oameni de la Hermannstadt după venirea la club, Dani Coman a avut un mare aport în construirea actualului lot al formaţiei din Sibiu.

Din postura de preşedinte, a adus la club fotbalişti precum Daniel Paraschiv, Mihai Butean sau Sota Mino, care au ”rupt norii” în actuala ediţie a Superligii.

”Astăzi suntem fericiţi. Sibiu are fotbal şi iar un conducător pe măsură”

Însă, după puţin peste un an la Sibiu, fostul portar a luat decizia de a îşi da demisia, din pricina problemelor financiare de la club şi promisiunilor pe care fusese obligat să şi le încalce.

Aşadar, Hermannstadt a continuat sezonul fără Dani Coman în funcţia de preşedinte, însă treaba bună făcută de acesta la Sibiu era evidentă din rezultatele echipei.

Între timp, majoritatea problemelor financiare s-au rezolvat, iar clubul a tot încercat să îl convingă pe Dani Coman să revină la Hermannstadt şi să facă din nou parte din proiectul ambiţios al echipei.

Prezent pe stadion la meciul cu FCSB, revenirea sa în funcţia de preşedinte a fost confirmată trei zile mai târziu, prin intermediul unui mesaj postat pe canalele oficiale de comunicare ale clubului.

Dani Coman a revenit oficial în Superligă

Cei de la Hermannstadt s-au declarat foarte mulţumiţi de întoarcerea la club a fostului oficial, care revine la o echipă aflată într-o situaţie mult mai bună decât cea de la care a plecat.

Bine aţi (re)venit, domnule preşedinte! Dani Coman, preşedintele executiv A.F.C.Hermannstadt, este oficial unul dintre noi! Acest OM & PROFESIONIST nu mai are nevoie de nicio prezentare. Putem spune că a înfăptuit foarte mult bine pentru fotbalul sibian.

Mai putem completa că astăzi suntem fericiţi! Revenim pe FCH Tv cu primul interviu acordat de domnul preşedinte la reluarea mandatului. Sibiul are fotbal şi are iar un conducător pe măsură”, se arată în mesajul postat de cei de la Hermannstadt.

viewscnt
Articole similare