Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cele trei echipe din România pe care le susţine Loredana Groza: ”Poate în altă viaţă am trăit acolo” | EXCLUSIV

Cele trei echipe din România pe care le susţine Loredana Groza: ”Poate în altă viaţă am trăit acolo” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu pentru Orange Sport, Loredana Groza (52 de ani) a dezvăluit că este o fană a fotbalului de mică, şi a divulgat numele celor trei echipe din România pe care le susţine. Prima sa dragoste a fost Universitatea Craiova, ”migrând” apoi spre Steaua, iar acum Rapid.

Actualul sezon al Superligii este cel mai incitant din ultimii ani, după ce nu mai puţin de cinci echipe s-au înscris în lupta la titlu, CFR Cluj, Farul Constanţa, FCSB, Rapid şi Universitatea Craiova.

Prima şansă îi aparţie campioanei, care, aflată pe locul secund la momentul actual, poate reveni în fruntea clasamentului cu o victorie împotriva lui FC Voluntari, în ultimul meci din a 23-a etapă.

”Poate în altă viaţă am trăit acolo”

Farul este deocamdată lider, după revenirea incredibilă împotriva FCSB-ului, cu Rapid aflată pe locul trei, iar vicecampioana şi Universitatea Craiova la un punct de giuleşteni, pe poziţiile  patru şi cinci.

După înjumătăţirea punctelor, distanţa dintre cele trei echipe urmează să fie şi mai mică, astfel că se anunţă cea mai interesantă ediţie a play-off-ului de până acum.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Loredana Groza a vorbit despre echipele din fotbalul românesc pe care le susţine, dezvăluind că este o împătimită a câtorva dintre ”granzii” României.

Vedeta a recunoscut că prima sa dragoste a fost Universitatea Craiova, fiind apoi o împătimită a culorilor roş-albastre, iar după o fană a Rapidului. Loredana consideră că poate ”în altă viaţă” a trăit în Giuleşti.

Cele trei echipe din România pe care le susţine Loredana Groza

Ca să fiu sinceră, prima mea echipă preferată a fost Universitatea Craiova, după aia am 'migrat' înspre Steaua şi în continuare am o afecţiune pentru Rapid.

Nu sunt giuleşteancă, dar poate că în altă viaţă am trait şi în Giuleşti. Îmi place fotbalul si îmi place să fiu alături de echipele de fotbal”, a declarat Loredana Groza, pentru Orange Sport.

Dintre formaţiile angrenate în lupta la titlu, Dan Alexa consideră că există cel puţin una care ar putea încheia supremaţia CFR-ului şi câştiga titlul de campioană.

În fiecare dintre ultimele cinci sezoane, trupa din Gruia a reuşit să cucerească Superliga, de patru ori cu Dan Petrescu pe banca tehnică şi o dată, în 2021, cu Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: loredana groza 

viewscnt
Articole similare