Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Încă un fotbalist de la FCSB şi-a reziliat contractul: ”A devenit liber” | EXCLUSIV

BREAKING | Încă un fotbalist de la FCSB şi-a reziliat contractul: ”A devenit liber” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a anunţat o plecare de ultim moment de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că ultimul jucător de pe lista neagră a lui Gigi Becali şi-a reziliat contractul cu clubul şi a devenit liber.

În această iarnă, Gigi Becali a făcut ”curăţenie” în lotul FCSB-ului. Nu mai puţin de şapte jucători au părăsit vicecampioana, în timp ce doar Deian Sorescu s-a alăturat echipei.

Bogdan Rusu şi Marco Dulca au revenit la CS Mioveni, respectiv Chindia Târgovişte, Răzvan Ducan a fost cedat la Botoşani,  Ianis Stoica şi Alexandru Musi au fost împrumutaţi la U Cluj şi Poli Iaşi, Andrei Dumiter a ajuns la Voluntari, iar Radu Boboc a rămas liber de contract.

”A reziliat contractul”

Toţi aceşti jucători se aflau pe lista neagră a patronului, iar Gigi Becali era decis să se despartă de fiecare dintre ei, pentru a mai tăia din cheltuielile FCSB-ului pe salarii.

Ultimul fotbalist nedorit care rămăsese la FCSB era Rachid Bouhenna (31 de ani), care, la fel ca Dulca, Rusu şi Boboc, părăseşte clubul după doar jumătate de sezon.

Algerianul nu a reuşit să se impună la Bucureşti, în ciuda faptului că existau aşteptări mari din partea sa, iar, după mai multe săptămâni de negocieri, acesta şi-a dat într-un final acceptul să plece.

MM Stoica a confirmat informaţia în direct la Orange Sport. Managerul general al vicecampioanei a dezvăluit că Bouhenna a semnat deja rezilierea.

Bouhenna a reziliat contractul, a devenit jucător liber”, a dezvăluit MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Rachid Bouhenna, în căutarea unei noi echipe

Aşadar, devenit liber de contract, Rachid Bouhenna, spre deosebire de Radu Boboc, Bogdan Rusu, Marco Dulca şi Vadim Raţă, poate semna cu orice formaţie, atât din Superligă, cât şi din afară.

În contextul în care nu a reprezentat o altă formaţie în acest sezon, algerianul are drum liber către orice destinaţie.

În scurta perioadă petrecută la FCSB, Rachid Bouhenna a reuşit să însumeze doar 588 de minute în tricoul vicecampioanei, pe parcursul a nouă meciuri.

Ultima partidă în care a apărut acesta însă a avut loc în Cupa României, în noiembrie, împotriva Oţelului Galaţi.

Afla mai multe despre: rachid bouhenna 

viewscnt
Articole similare