Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul din jocul Farului care a arătat slăbiciunea FCSB. Panduru: "Înseamnă că n-au antrenor!" | EXCLUSIV

Momentul din jocul Farului care a arătat slăbiciunea FCSB. Panduru: "Înseamnă că n-au antrenor!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru (51 de ani) a remarcat un moment din jocul Farului care a arătat faptul că "ceilalţi n-au antrenor", referindu-se la FCSB.

Meciul FCSB - Farul 2-3 a fost un adevărat thriller, pe Arena Naţională. FCSB a condus cu 1-0 şi 2-1, dar a pierdut în cele din urmă cu 2-3. "Pandi" a găsit un moment din jocul Farului care a demonstrat că FCSB nu are antrenor pentru că banca "roş-albaştrilor" n-a putut reacţiona.

Momentul din jocul Farului care a arătat slăbiciunea FCSB. Panduru: "Înseamnă că n-au antrenor!" | EXCLUSIV

Farul a întors meciul cu FCSB, 2-3 pe Arena Naţională, în prelungirile partidei. Un autogol şi golul lui Borza au adus victoria "marinarilor". În direct la Minutul 91, la Orange Sport, Basarab Panduru a spus că momentul în care Farul a presat imediat după golul 2-2 şi a marcat golul victoriei a arătat slăbiciunea FCSB la nivelul băncii tehnice.

Faptul că Mihai Pintilii n-are licenţă şi nu poate să dea indicaţii a dăunat FCSB în meciul de pe Arena Naţională. "Nici eu nu pot să spun că a câştigat echipa care a jucat fotbalul mai bun. În prima repriză au fost două ocazii mari.

M-a impresionat Farul pentru că deşi face în minutul 90+5 2-2, se duce în presing şi ajunge mingea la Borza şi bagă mingea în poartă. Că dă unul, altul în minge, nu contează. Se duc, fac presing şi dau gol. Însemnă că nu au ceilalţi antrenor! Nici n-au cum să reacţioneze, nu pot spune ceva, n-au cum", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB - Farul 2-3, în Superligă

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman. Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde. În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total. Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) - Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). ANTRENOR: Mihai Pintilii

FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) - T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean - Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Compagno 53, Olaru 69, Omrani 75, Pantea 81 / Grameni 4, Alibec 22, Nedelcu 28, M. Popescu 58

Cartonaş roşu: Dawa FCSB) min. 90

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Alexandru Cerei

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Vladimir Urzică

 

Afla mai multe despre: pandurufcsbmihai pintiliislabiciune 

viewscnt
Articole similare