Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se poate şi aşa! Doar cuvinte de laudă pentru brigada de arbitri după FCSB - Farul: ”Un arbitraj excepţional. Nu au greşit cu nimic” | EXCLUSIV

Se poate şi aşa! Doar cuvinte de laudă pentru brigada de arbitri după FCSB - Farul: ”Un arbitraj excepţional. Nu au greşit cu nimic” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Deşi a fost unul dintre cele mai ”încinse” şi dificile meciuri ale etapei, meciul FCSB - Farul Constanţa, încheiat 2-3, a beneficiat de un arbitraj fără cusur, în opinia lui Basarab Panduru. Expertul Orange Sport a avut doar cuvinte de laudă la adresa brigăzii conduse de Horaţiu Feşnic în urma partidei.

FCSB - Farul Constanţa a fost, probabil, cel mai spectaculos meci din acest sezon al Superligii, oferind, mai ales, un final cum nu s-a mai văzut de mult în România.

În minutul 90, când conducea cu 2-1, vicecampioana a rămas în inferioritate numerică, după ce Joyskim Dawa a fost eliminat, pentru un fault din postură de ultim apărător.

”Un arbitraj excepţional. Nu au greşit cu nimic”

Şase minute de prelungiri au fost arătate de la margine, dar, în mod normal, o echipă care vrea să emită pretenţii la titlu ar trebui să poată ţine de un avantaj câteva minute.

Iată că FCSB nu a reuşit, Farul revenind incredibil în prelungiri, pe fondul unor erori importante ale jucătorilor roş-albaştri în ultimele secunde.

Partida a fost una cu adevărat nebună şi va rămâne în memorie nu doar datorită spectacolului fotbalistic, ci şi datorită faptului că nu a rămas marcată de vreun incident nefericit.

Brigada condusă de Horaţiu Feşnic, cu Ovidiu Haţegan în camera VAR şi Valentin Avram şi Alexandru Cerei asistenţi, a oferit o prestaţie fără cusur, în opinia lui Basarab Panduru.

Panduru, doar cuvinte de laudă pentru brigada de arbitri după FCSB - Farul

Expertul Orange Sport, invitat în cadrul emisiunii Minutul 91, a lăudat arbitrajul din FCSB - Farul, fiind impresionat că un meci cu atât de multe cartonaşe acordate a fost totuşi ţinut bine în mână.

Mi s-a părut, în timpul meciului, că a fost un arbitraj excepţional. Nu? A greşit cu ceva? Sunt curios. Să vedem ce a greşit arbitrul, poate nu a greşit nimic, asta vreau să văd.

Eu cred că nu au greşit cu nimic. Asta mi s-a părut şi în timpul meciului (n.r. că au fost toate deciziile corecte). Acum le vedem altfel, e altceva, dar nu mi s-a părut că... (n.r. au greşit).

Totul a fost... şi cartonaşe au fost date cu grămada. Câte cartonaşe, 12 galbene şi un roşu?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: horaţiu feşnic 

viewscnt
Articole similare