Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-a pierdut răbdarea cu Dawa! Ce a anunţat în privinţa fostului său preferat după eliminarea din meciul cu Farul

Becali şi-a pierdut răbdarea cu Dawa! Ce a anunţat în privinţa fostului său preferat după eliminarea din meciul cu Farul

FCSB

Comentarii

Eliminarea lui Joyskim Dawa (26 de ani) a fost, în cele din urmă, momentul care i-a permis Farului să revină împotriva FCSB-ului şi să obţină o victorie incredibilă. După prestaţia de pe Arena Naţională, Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu fostul său preferat.

Adus la FCSB în vară după ce l-a dat pe spate pe Gigi Becali, în ciuda faptului că MM Stoica i-a transmis că jucătorul nu este potrivit pentru echipă, Joyskim Dawa a fost un veritabil dezastru la Bucureşti.

Este incredibil de dificil, poate chiar imposibil, de reamintit vreun meci în care camerunezul nu a gafat, însă nici greşelile constante nu îl scoteau până acum din primul 11.

Nicolae Dică ar fi dorit să nu se mai bazeze pe acesta, dar patronul i-a transmis, clar şi răspicat, că Joyskim Dawa trebuie să fie pe teren cât mai mult posibil.

Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu Joyskim Dawa

În momentul aducerii sale, Gigi Becali chiar visa că va reuşi să îl vândă pe Dawa după Campionatul Mondial, unde ar fi urmat să impresioneze alături de Camerun.

Desigur că fotbalistul FCSB-ului nici nu a fost convocat. Iar, după luni de prestaţii mult sub aşteptări, jucătorul de 26 de ani şi-a pierdut într-un final cel mai mare aliat.

Meciul cu Farul Constanţa a fost picătura care a umplut paharul pentru Gigi Becali, care, conform Gsp, a anunţat stafful tehnic după înfrângere că nu îl mai impune pe Dawa ca titular.

Până acum, latifundiarul insista ca jucătorul adus de la Botoşani să prindă toate minutele disponibile, dar a renunţat la idee după nenumărate gafe.

Fostul preferat al patronului, OUT din primul 11

În locul său, Iulian Cristea îşi va redobândi locul de titular, explică sursa citată, după ce a revenit în urma accidentării grave suferite în ianuarie, în tricoul României.

Aşadar, cuplul Iulian Cristea / Joonas Tamm va fi cel cu care va ataca FCSB a doua parte a stagiunii şi, implicit, titlul.

Fără un campionat câştigat de aproape opt ani, formaţia roş-albastră a pierdut deja teren în lupta pentru câştigarea Superligii, dar mai sunt multe etape de jucat.

Momentan însă, vicecampioana se află la nouă puncte de liderul CFR Cluj, cinci dacă înjumătăţirea dinaintea play-off-ului s-ar realiza acum.

Afla mai multe despre: joyskim dawa 

viewscnt
Articole similare