Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce echipă uriaşă din România este implicat Victor Piţurcă: ”Atât pot să vă mai spun” | EXCLUSIV

La ce echipă uriaşă din România este implicat Victor Piţurcă: ”Atât pot să vă mai spun” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În prezent, Victor Piţurcă (66 de ani) este anchetat de DNA într-un dosar ce vizează achiziţii de utilaje neconforme de producere a măştilor, realizate în timpul pandemiei, în care a fost reţinut şi directorul Romarm, Gabriel Ţuţu. Problemele cu legea i-ar putea afecta implicarea la o echipă uriaşă din România.

Victor Piţurcă tocmai a fost eliberat de DNA, doar sub control judiciar însă, după ce a fost reţiut pentru audieri, într-un dosar ce vizează şi firma Romarm.

La adresa fostului selecţioner au fost lansate mai multe acuzaţii scandaloase, care, dacă se dovedesc a fi adevărate, vor rezulta în timp după gratii.

”Atât pot să vă mai spun”

Deocamdată însă, Piţurcă a fost eliberat, iar nicio concluzie nu poate fi trasă până când nu se ajunge la un verdict.

Contactat pentru a comenta audierea lui Victor Piţurcă, Adrian Bumbescu nu a dorit să discute prea mult pe margine problemelor cu legea ale fostului selecţioner.

În schimb, acesta a punctat că este bun prieten cu Piţurcă, cu care vorbeşte des la telefon, pentru a se sfătui în legătură cu secţia de fotbal de la CSA Steaua.

Antrenorul de 66 de ani este unul dintre oamenii care consideră echipa din Liga 2 continuatoarea formaţiei pe care a reprezentat-p el şi se implică cum poate pentru a ajuta.

Victor Piţurcă, implicat la CSA Steaua

Adrian Bumbescu a mai transmis că îi doreşte lui Piţurcă să scape cât mai repede de acuzaţii, pentru că este un ”om care a ajutat foarte multă lume” şi ”are un suflet foarte mare”.

Vă rog să mă înţelegeţi despre cazul ăsta. Piţi e un prieten foarte bun de al meu, sper să clarifice totul şi să se termine cu bine pentru el. Am mai vorbit cu el la telefon, vorbim destul de des, mai ales despre fotbal şi CSA Steaua.

Îi cerem păreri, ne sfătuim cu el despre ce mai avem de făcut la secţie şi la echipă implicit, doar a fost antrenorul naţionalei şi cunoaşte foarte bine fenomenul.

Atât pot să vă mai spun: Piţi este un om care a ajutat pe foarte multă lume, are un suflet foarte mare şi, în rest, nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect”, a declarat Adrian Bumbescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor piţurcă 

viewscnt
Articole similare