Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu, reacţie de ultim moment după scandalul de la meciul cu Sepsi: ”Vom pierde procesul!”. FC U Craiova, ”trădată” de propriul angajat

Adrian Mititelu, reacţie de ultim moment după scandalul de la meciul cu Sepsi: ”Vom pierde procesul!”. FC U Craiova, ”trădată” de propriul angajat

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu le-a dat o veste proastă fanilor FC U Craiova în cazul scandalului de la meciul de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi. Omul de afaceri a anunţat că formaţia sa a fost ”trădată” chiar de un angajat al clubului oltean.

Adrian Mititelu, reacţie de ultim moment în cazul scandalului de proporţii de la Sepsi - FC U Craiova. ”Veste proastă!”. Oltenii, ”trădaţi” de propriul angajat

Un scandal monstru a izbucnit la Sfântu Gheorghe, duminică, la meciul dintre Sepsi şi U Craiova 1948, după ce partida a fost abandonată în minutul 26, din cauza scandărilor fanilor.

Patronul grupării din Bănie le-a transmis fanilor olteni, în mediul online, faptul că FC U Craiova o să piardă procesul cu Sepsi, totul din cauza unui angajat al clubului.

Conform lui Adrian Mititelu, acesta şi-a pus semntătura pe un document prin care FC U Craiova şi-ar fi asumat accesul superterilor olteni în stadionul de la Sfântu Gheorghe.

Omul cu banii de la FC U Craiova a precizat că angajatul a acţionat pe cont propriu, contrar instrucţiunilor primite din partea conducerii din Bănie.

Totodată, Adrian Mititelu a menţionat că a aflat despre acest document abia în cursul zilei de astăzi.

”Veste proastă!

Din păcate situaţia se schimbă radical!

SEPSI OSK o să aibă câştig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate ignoranţa şi naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului (contrar instrucţiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de SEPSI, aparent banal, ne duce în postura de club care şi-a asumat accesul suporterilor.

Ţin să precizez că am aflat de existenţa acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia celor de la Sepsi

Preşedintele lui Sepsi, Attila Hadnagy, a vorbit despre acest subiect şi a afirmat că angajatul în cauză este un anume Cătălin.

”Vă spun sincer că noi am râs când l-am văzut pe domnul Mititelu cu câtă înverşunare vorbea de neasumarea prezenţei suporterilor echipei dânşilor la acest meci.

Ne-am dat seama pe loc că domnul Mititelu nu ştie absolut nimic despre actul semnat de angajatul dânsului. Prin semnătura acelui act, ei îşi asumau prezenţa galeriei la acest meci.

Am înţeles de la ofiţerul nostru de securitate că actul este semnat de un domn Cătălin. Nu i-am reţinut numele în totalitate”, a declarat oficialul lui Sepsi, pentru ProSport.

Angajatul despre care este vorba ar fi nimeni altul decât Cătălin Rizan, ofiţerul de securitate care lucrează pentru FC U Craiova.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare