Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid ar fi acceptat o ofertă pentru Sefer în ultima zi de transferuri! Angelescu: ”Dacă vor face asta, sunt şanse să plece”. Cine îl doreşte

Rapid ar fi acceptat o ofertă pentru Sefer în ultima zi de transferuri! Angelescu: ”Dacă vor face asta, sunt şanse să plece”. Cine îl doreşte

Rapid

Comentarii

Antonio Sefer (22 de ani) a primit o ofertă de ultimă oră dintr-un campionat din vestul Europei, în ultima zi în care echipa mai poate realiza transferuri. Între cluburi ar exista un acord, însă pretenţiile financiare ale fotbalistului ar fi prea mari pentru cei interesaţi.

În pauza pentru Campionatul Mondial, Antonio Sefer a primit şansa de a debuta în tricoul echipei naţionale, după o primă jumătate de sezon impresionantă în tricoul Rapidului.

Fotbalistul crescut de Oţelul Galaţi şi Groningen a fost şi dorit în vară de Hapoel Beer Sheva, dar nu a mai plecat în Israel, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu clubul.

Aşadar, acesta a rămas în Giuleşti şi a reuşit deja să îşi surclaseze statisticile din întreg sezonul trecut, atrăgând interes din vestul Europei.

Antonio Sefer ar fi primit o ofertă din Belgia, în ultima zi de mercato pentru echipele din Pro League, pe care Rapid ar fi acceptat-o, însă pretenţiile salariale ale jucătorului ar fi prea mari.

Rapid ar fi acceptat o ofertă pentru Sefer în ultima zi de transferuri

Sunt ceva mişcări de plăci azi la Rapid, o să vedem dacă se întâmplă ceva cu Sefer. Există pe adresa lui Sefer o ofertă dintr-un campionat care azi închide transferurile.

Dar sunt şanse mici să se facă pentru că pretenţiile lui Sefer sunt undeva la 30.000 de euro pe lună, foarte mari.

E Belgia, iar, în acel campionat, cine plăteşte 30.000 pe lună sunt Anderlecht, Genk, Gent, Standard sau Union Saint-Gilloise.

Sunt şanse mici, dar există un interes pentru Sefer”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, pentru Fanatik.

”Dacă vor plăti cât cerem noi, sunt şanse să plece”

Victor Angelescu a recunoscut că, dacă belgienii sunt dispuşi să achite suma dorită de Rapid, atunci Sefer are drum liber să plece.

Au fost şi sunt cluburi interesante de Antonio Sefer. Dacă vor plăti cât cerem noi, sunt şanse să plece. Nu pot să vă spun (n.r. cât cere Rapid).

Nu are clauză de reziliere. Sunt negocieri între cluburi.  Există interes. Acum nu ştiu dacă va fi importantă, dar interes există.

(n.r.  Belgia?) Există şi din acel campionat interes”, a spus Angelescu, potrivit sursei citate

 

Cred că sunt cluburile aproape să se înţeleagă. Din ce ştiu, problemele sunt la pretenţiile lui Sefer. Până într-un milion cred că pleacă, la 700.000 - 800.00 îşi strâng mâinile toţi”, a completat Coste.

Afla mai multe despre: antonio sefer 

viewscnt
Articole similare