Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, îndemnată să mai renunţe la un jucător: ”La salariul lui, găseşti 10 mai buni”. ”Săgeată” către patron: ”S-au văzut antrenorii Becali şi Hagi”

FCSB, îndemnată să mai renunţe la un jucător: ”La salariul lui, găseşti 10 mai buni”. ”Săgeată” către patron: ”S-au văzut antrenorii Becali şi Hagi”

FCSB

Comentarii

După înfrângerea dureroasă cu Farul, în care Gigi Becali nu a mai fost la fel de inspirat la schimbări, patronului de la FCSB i s-a transmis că ar trebui să mai facă schimbări la nivelul lotului echipei sale, în special în defensivă.

FCSB s-a făcut de râs în ultima etapă de campionat, după ce a scăpat avantajul printre degete în ultimele secunde şi a fost învinsă de Farul Constanţa.

Eliminarea lui Joyskim Dawa i-a lăsat descoperiţi pe roş-albaştri, dar aceştia ar fi trebuit să fie oricum capabili să ţină de avantaj încă şase minute.

”La salariul lui, găseşti 10 mai buni”

După partida dintre cele două, Vivi Răchită i-a amintit lui Gigi Becali că îl avertizate atât în privinţa lui Dawa, cât şi a lui Denis Haruţ, pe care îl consideră veriga slabă de la FCSB.

În opinia lui Răchită, vicecampioana ar putea şi ar trebui să îl înlocuiască pe fundaşul adus de la Botoşani, sugerând că în Ligue 2 sunt fundaşi ”de 10 ori mai buni”, cu acelaşi salariu.

În plus, Vivi Răchită a mai lansat o ”săgeată” către Gigi Becali, glumind că s-a văzut diferenţa între el şi Gică Hagi ca antrenori, după schimbările efectuate.

Becali, îndemnat să renunţe la Haruţ

Gigi, dacă s-ar fi uitat la emisiunea asta, ar fi scutit foarte mulţi bani! 650.000 de euro pe Haruţ, 350.000 pe Dawa.

Am tras foarte multe semnale, nu are cum să mă păcălească pe mine ochiul. La fotbal, dacă nu te pricepi, te uiţi şi în gura celor care vorbesc.

Eu n-am niciun interes, spun ceea ce gândesc şi ceea ce văd. Am spus că Haruţ nu este… mai ales că l-am avut şi eu şi îi ştiu caracterul.

A dat 650.000 de euro şi îi dă 15.000 de euro salariu. Păi la 15.000 de euro salariu găseşti un jucător de Ligue 2 de zece ori mai bun ca Haruţ.

Pe Dawa l-am văzut şi la Botoşani, atacă extrem de riscant. Va face penalty-uri, are cred că vreo trei-patru penalty-uri făcute.

Dacă avea Dan Petrescu 2-1 în minutul 90+1, dacă erau fundaşii lui mai departe de 25 de metri de poartă, cred că intra în teren şi îi mânca. 

Ok, nu se marchează din acea lovitură liberă, dar n-am văzut liderul ăla, cum era Bourceanu, care ţipa şi gesticula. Au primit două goluri în minutul 90+5.

Un antrenor se vede la pauză şi la schimbări. S-a văzut antrenorul Gigi Becali, s-a văzut Gică Hagi”, a spus Valeriu Răchită, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare