Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ar fi urmărit fanii lui FC U Craiova la meciul cu Sepsi. Un oficial de la Sf. Gheorghe: ”Acesta a fost scopul lor”. A fost premeditare?

Ce ar fi urmărit fanii lui FC U Craiova la meciul cu Sepsi. Un oficial de la Sf. Gheorghe: ”Acesta a fost scopul lor”. A fost premeditare?

Superliga

Comentarii

Attila Hadnagy dă o altă perspectivă incidentelor de la Sepsi - FC U Craiova.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, spune că îi felicită pe arbitru şi pe observatorul care au decis ca meciul cu FC U Craiova să fie oprit definitiv.

Partida Sepsi - FC U Craiova a fost suspendată în minutul 27, după ce galeria oaspete, în ciuda avertismentelor, a continua cu mesaje xenofobe şi discriminatorii.

Au vrut să se răzbune pe Adrian Mititelu? Ce spune Atilla Hadnagy

Pentru prima oară în istoria fotblului românesc, un meci de fotbal a fost oprit definitiv din cauza scandărilor discriminatorii şi xenofobe.

Arbitrul Andrei Chivulete a decis, în minutul 27, să suspende meciul Sepsi - FC U Craiova, după ce galeria oltenilor au continuat scandările xenofobe, în ciuda avertismentelor.

Atilla Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi Sfântu Gheorghe, spune că fotbalul românesc avea nevoie de această decizie, deoarece astfel de incidente sunt tot mai des întâlnite pe stadioanele din România:

”Din păcate, am ajuns în acest punct în care un meci a trebuit să fie oprit definitiv din cauza scandărilor antimaghiare. Era timpul, pentru că acesta nu este primul caz de acest gen, din acest sezon.

Aş dori să-i felicit pe arbitru şi pe observator, care au luat cu adevărat lucrurile în propriile mâini şi au oprit meciul”, a declarat Atilla Hadnagy pentru szekelyhon.ro.

Fostul atacant dă şi o altă perspectivă acestor incidente şi spune că fanii lui FC U Craiova au lăsat de înţeles că erau porniţi să provoace incidente, deoarece sunt în conflict cu Adrian Mititelu şi s-ar fi răzbunat astfel pe patronul echipei:

”Au venit pregătiţi pentru asa, pentru că au fost de trei ori avertizaţi, dar nu au încetat să scandeze. Ceea ce înseamnă că acesta a fost scopul lor, pe care l-au atins, dând de înţeles că aşa au vrut să se răzbune pe preşedintele clubului, Adrian Mititelu, cu care sunt în conflict”, a mai spus Hadnagy.

Directorul sportiv al lui Sepsi se aşteaptă acum ca meciul să fie decis la ”masa verde”:

”Regulamentul spune clar că, în mod normal, echipa vizitatoare pierde meciul cu 3-0. Soara meciului se decide pe baza comentariilor observatorului”, a afirmat Attila Hadnagy.

FC U Craiova se delimitează să suporterii care au provocat incidente

Printr-un comunicat oficial, cei de la FC U Craiova a publicat două adrese - una către Sepsi, alta către Jandarmerie - în care subliniază că clubul nu organizează deplasarea suporterilor.

Cei de la FC U Craiova au afirmat că nu au nicio legătură cu acţiunile fanilor săi şi cei de la Sepsi sunt responsabili, deoarece ei sunt clubul care s-a ocupat cu organizarea partidei:

”Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului.

Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, se arată în comunicatul lui FC U Craiova.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare