Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA anului în Superligă. Marian Copilu preia un nou club de tradiţie pentru a-l transforma într-o forţă în fotbalul românesc

BOMBA anului în Superligă. Marian Copilu preia un nou club de tradiţie pentru a-l transforma într-o forţă în fotbalul românesc

Petrolul

Comentarii

Marian Copilu este foarte aproape de a prelua un nou club de tradiţie din fotbalul românesc, după ce s-a mai aflat în trecut în conducerile tehnice ale echipelor CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Aflată într-o situaţie financiară extrem de dificilă, Petrolul Ploieşti se pregăteşte pentru intrarea într-o nouă eră. Unul dintre cei mai experimentaţi conducători din fotbalul românesc, Marian Copilu, este în negocieri avansate pentru preluarea clubului prahovean.

Conform prosport.ro, Marian Copilu negociază intens încă de anul trecut cu reprezentanţii Petrolului, iar sursa citată notează că discuţiile sunt în fazele finale, astfel că înţelegerea ar putea fi parafată chiar în această săptămână.

De numele lui Marian Copilu se leagă performanţele incredibile reuşite de CFR Cluj în fotbalul românesc. Fostul preşedinte al ardelenilor a construit echipa care de cinci sezoane câştigă în fiecare an titlul în Superligă, însă, în urma unor neînţelegeri cu finanţatorul Nelu Varga, Marian Copilu a preferat să o părăsească pe CFR Cluj.

În stagiunea trecută, renumitul preşedinte a bătut palma cu Universitatea Craiova, dar şi aici discuţiile contradictorii cu patronul Mihai Rotaru au dus la o despărţire prematură.

Acum, Marian Copilu este pregătit pentru o nouă provocare şi vrea să devină patronul clubului Petrolul. Acesta este în negocieri avansate cu reprezentanţii echipei şi este dispus să acopere şi datoriile de 2,2 milioane de euro pe care le are clubul prahovean, în ajutorul său venind şi autorităţile locale.

Astfel, începând cu această săptămână, Petrolul ar putea intra într-o nouă eră, ambiţiile lui Marian Copilu fiind extrem de ridicate, acesta dorind să îi ducă din nou pe ploieşteni în lupta pentru titlu în sezoanele următoare.

  • Petrolul este pe locul 7 în Superligă, cu 30 de puncte obţinute în cele 23 de etape disputate

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare