Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rareş Ilie pleacă de la Nice după doar o jumătate de sezon. Mijlocaşul schimbă ţara şi merge să lupte pentru titlu

Rareş Ilie pleacă de la Nice după doar o jumătate de sezon. Mijlocaşul schimbă ţara şi merge să lupte pentru titlu
Comentarii

Rareş Ilie o părăseşte pe Nice după doar o jumătate de sezon. Mijlocaşul român va fi împrumutat de francezi în Israel, la Maccabi Tel Aviv.

Cumpărat în vara anului trecut, de la Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro, Rareş Ilie nu s-a acomodat la Nice, iar acum francezii sunt dispuşi să îl împrumute pe mijlocaşul de 19 ani. Conform gsp.ro, fotbalistul român a ajuns deja în Israel, unde a efectuat vizita medicală, iar acum urmează să fie prezentat la Maccabi Tel Aviv.

Oficialii clubului israelian l-au remarcat pe Rareş Ilie în play-off-ul Conference League, unde mijlocaşul trecut pe la Rapid a fost titular în ambele meciuri din dubla manşă câştigată de Nice în faţa lui Maccabi Tel Aviv.

Israelienii îl aduc pe Rareş Ilie pentru a-l înlocui pe puştiul de 18 ani, Oscar Gloukh, care a fost vândut în această iarnă la Salzburg, în Austria, pentru şapte milioane de euro.

Dacă va confirma, mijlocaşul român va putea rămâne definitiv la Maccabi Tel Aviv, clubul israelian având şi o opţiune de transfer în vara acestui an.

  • 8 meciuri a bifat Rareş Ilie în actualul sezon pentru Nice, în toate competiţiile, fără să bifeze goluri sau pase decisive
  • 3 milioane de euro valorează Rareş Ilie, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Maccabi Tel Aviv este pe locul secund în campionat, la cinci puncte în spatele liderului Maccabi Haifa

Afla mai multe despre: rares ilie 

viewscnt
Articole similare