Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rateul” dat de Adrian Mititelu pe piaţa transferurilor! Mutarea care l-a costat mult, dar nu a produs nimic şi cum ar fi trebuit să procedeze | EXCLUSIV

”Rateul” dat de Adrian Mititelu pe piaţa transferurilor! Mutarea care l-a costat mult, dar nu a produs nimic şi cum ar fi trebuit să procedeze | EXCLUSIVgalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu a dat un mare ”rateu” pe piaţa transferurilor în vara trecută, după ce l-a adus pe Kyriakos Papadopoulos (30 de ani) în Bănie, pe un salariu important, dar a ajuns să renunţe la acesta după doar jumătate de sezon.

Când a anunţat transferul lui Kyriakos Papadopoulos în această vară, părea că U Craiova 1948 dăduse o lovitură de proporţii, prin aducerea unui fundaş cu mare experienţă.

Pe lângă 35 de apariţii în tricoul Greciei, fundaşul de 30 de ani mai are în palmares şi două titluri şi o Cupă a Greciei alături de Olympiakos şi o Cupă şi o Supercupă ale Germaniei cu Schalke.

”S-a dovedit a fi un transfer nereuşit”

Cu peste 100 de apariţii în Bundesliga, era aniticpat că Papadopoulos va face diferenţa pentru olteni, dar, în final, acesta a însumat doar nouă apariţii în Superligă.

După numai jumătate de stagiune în România, grecul a plecat de la U Craiova 1948, cu peste 200.000 de euro în conturi, o lovitură dură pentru Adrian Mititelu.

Întrebat cum vede mutarea, Florin Gardoş a recunoscut că nu i-ar fi oferit un astefl de contract lui Papadopoulos, luând în calcul ultimele echipe pe care le reprezentase.

Totuşi, fostul fundaş de la FCSB este de părere că o propunere cum a primit şi el în trecut ar fi putut da roade pentru Mititelu.

”Rateul” dat de Adrian Mititelu pe piaţa transferurilor

”(n.r. cum ţi se pare plecarea lui Papadopoulos de la U Craiova 1948?) Nu ştiu cum au văzut cei de la Craiova transferul.

Ideea e că, în momentul în care un jucător cu un asemenea CV ajunge să joace pe la echipele pe la care a jucat el în ultimii ani, e clar că ceva nu e în regulă.

Pentru mine ar fi fost un semnal că nu e ok să îl aduci sau îl aduci, dar nu pe un salariu foarte mare, poţi să faci ceva de genul...

Eu am avut o ofertă la un moment dat, mi s-a spus <<îţi dăm suma asta de bani pe şase luni, dacă suntem mulţumiţi şi confirmi, îţi triplăm salariul>>, se putea face aşa ceva.

Probabil nu ar fi acceptat atunci, nu ştiu, dar s-a dovedit a fi un transfer nereuşit”, a declarat Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare