Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fabulos! Cum s-a bucurat Bahassa după golul marcat cu U Cluj. Gestul ”furat” de la Totti şi Balotelli

VIDEO | Fabulos! Cum s-a bucurat Bahassa după golul marcat cu U Cluj. Gestul ”furat” de la Totti şi Balotelli

FC U Craiova

Comentarii

După ce a marcat pentru 4-0 în U Craiova 1948 - U Cluj, Yassine Bahassa (30 de ani) a fost protagonistul unui moment fabulos. Jucătorul formaţiei oltene s-a dus pe marginea terenului, de unde a căpătat un telefon, cu care şi-a făcut poză.

VIDEO | Fabulos! Cum s-a bucurat Bahassa după golul marcat cu U Cluj

Primul meci al lui U Craiova 1948 după scandalul de la Sfântu Gheorghe s-a disputat cu tribunele goale, dar acest lucru pare să le fi priit oltenilor, având în vedere scorul.

Întrucât conduceau deja cu 3-0 la pauză, jucătorii pregătiţi de Nicolo Napoli au mai scăzut din turaţie în repriza secundă, dar au reuşit să mai marcheze în finalul jocului.

În urma unei greşeli nepardonabile a lui Andrei Miron, oltenii au profitat, iar Yassine Bahassa s-a trezit cu mingea în careu, în situaţie de unu la unu cu Plamen Iliev.

Portarul bulgar nu a avut nicio şansă în faţa jucătorului oltean, care a reluat fără probleme în plasă, fiind apoi protagonistul unui moment fabulos.

Bahassa a dobândit un telefon de pe marginea terenului, de la o persoană aflată pe margine, iar apoi şi-a făcut poze, gest ”furat” de la Balotelli sau Totti, care s-au mai bucurat astfel în trecut la goluri.

Afla mai multe despre: bahassa 

viewscnt
Articole similare