Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători lăudaţi de Toni Petrea după victoria importantă cu UTA Arad: ”Mă bucură ce au reuşit”

Cei doi jucători lăudaţi de Toni Petrea după victoria importantă cu UTA Arad: ”Mă bucură ce au reuşit”
Comentarii

În prima partidă din a 24-a etapă a Superligii, Chindia Târgovişte a reuşit să obţină o victorie de zile mari, împotriva UTA-ei Arad. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1, iar Toni Petrea şi jucătorii săi s-au apropiat la patru puncte de play-off.

Vineri, în primul meci din a 24-a etapă a Superligii, Chindia Târgovişte a primit vizita celor de la UTA Arad şi a reuşit să se impună, scor 2-1, după golurile lui Godberg Cooper şi Cristi Neguţ.

Cele trei puncte obţinute de dâmboviţeni au micşorat diferenţa dintre Sepsi, ocupanta locului şase, şi Chindia la doar patru puncte, iar Toni Petrea ar putea visa la play-off.

”Mă bucură ce au reuşit”

Totuşi, în urma victoriei cu UTA, tehnicianul de 47 de ani a afirmat că nu se gândeşte încă la mari performanţe, ci că ia totul pas cu pas, meci cu meci.

Petrea i-au lăudat pe Cristi Neguţ şi pe Godberg Cooper pentru prestaţiile reuşite în meciul împotriva arădenilor şi le-a transmis acestora să o ţină tot aşa.

O victorie importantă, grea, cu un adversar bun. Înainte de antrenament, nici nu ştiam dacă poate să joace Neguţ, mă bucură că a putut să reziste tot meciul şi că a adus o victorie importantă.

Am mizat pe calităţile lui (n.r. Cooper), pe faptul că e un jucător puternic, care poate proteja mingea. Mă bucură că a reuşit să marcheze, să o ţină tot aşa, are un moralul bun.

Eu vreau să fim realişti, mai sunt multe meciuri de jucat, diferenţa e mică, tratăm fiecare meci ca o finală”, a declarat Toni Petrea, după victoria cu UTA.

Chindia, şanse la play-off?

De când a preluat-o pe Chindia, fostul antrenor de la FCSB a reuşit, aproape, un miracol la Târgovişte, ”târând” echipa de pe ultimul loc, la un pas de play-off.

Asemănător cu răsturnarea reuşită la Piteşti de Andrei Prepeliţă în urmă cu doi ani, Toni Petrea a demonstrat că echipa sa merită să se afle mai sus de subsolul clasamentului.

Cu doar şase runde rămase, în care le va înfrunta pe Sepsi, U Cluj, Rapid, U Craiova 1948, CS Mioveni şi FC Voluntari, Chindia are şansa de a reuşi surpriza şi a prinde un loc în top şase.

Afla mai multe despre: chindia 

viewscnt
Articole similare