Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo a dat primul gol la Al Nassr. Portughezul, salvator pentru echipa sa în campionatul Arabiei Saudite | VIDEO

Cristiano Ronaldo a dat primul gol la Al Nassr. Portughezul, salvator pentru echipa sa în campionatul Arabiei Saudite | VIDEO
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a spart gheaţa la Al Nassr. Portughezul a reuşit să marcheze la al treilea meci oficial pentru formaţia saudită.

Cristiano Ronaldo a dat primul gol la Al Nassr. Portughezul, vedetă în campionatul Arabiei Saudite | VIDEO

Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenţiei în meciul jucat de Al Nassr în deplasare la Al Fateh, care s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, în etapa a 15-a din campionatul Arabiei Saudite.

Al Fateh a deschis scorul în minutul 12, prin fostul jucător al lui FC Barcelona sau Betis, Cristian Tello, iar Talisca a egalat cu câteva minute înainte de pauză.

Tot gazdele au trecut din nou în avantaj în minuutul 58. Bendebka şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

Dar pe finalul meciului şi-a intrat în rol Cristiano Ronaldo. Chiar dacă a luat un cartonaş galben în minutul 90, a reuşit să marcheze din penalty şi să aducă un punct in-extremis pentru echipa sa.

Astfel, superstarul portughez a dat primul gol la a treia apariţie pentru Al Nassr.

La ultima fază a meciului, marcatorul celuilalt gol al lui Al Nassr, Talisca a văzut cartonaşul roşu şi a fost eliminat.

În campionatul Arabiei Saudite, Al Nassr este lider după 15 etape, cu 34 de puncte acumulate.

Totodată, nu trebuie uitat faptul că Ronaldo a ratat deja primul trofeu de la transferul la Al Nassr, anume Supercupa Arabiei Saudite.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare