Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă după ce Joao Cancelo a plecat de la Manchester City: ”Vrea să evolueze în fiecare meci!”

Pep Guardiola a dat cărţile pe faţă după ce Joao Cancelo a plecat de la Manchester City: ”Vrea să evolueze în fiecare meci!”

Manchester City

Comentarii

Pep Guardiola a oferit mai multe declaraţii, după ce Cancelo a plecat de la Manchester City.

Bayern Munchen, campioana entitre din Bundesliga, şi-a asigurat serviciile fundaşului lateral portughez Joao Cancelo, împrumutat de la Manchester City până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare pentru suma de 70 de milioane de euro, anunţă presa germană.

Cancelo se afla de mai mult timp în vizorul antrenorului Julian Nagelsmann, însă mutarea nu s-a putut realiza până acum din motive economice.

Transferul lui Cancelo este o reacţie la problemele internaţionalului marocan Noussair Mazraoui, care va fi indisponibil cel puţin până în luna martie, din cauza unei inflamaţii cardiace ca urmare a infectării cu virusul COVID-19.

După ce mutarea a fost oficializată, Guardiola a vorbit despre jucătorul portughez. Antrenorul lui Manchester City susţine că portughezul îşi dorea să evolueze în fiecare meci. 

”Vrea să evolueze în fiecare meci!” 

”Cancelo vrea mereu să joace, trebuie să joace pentru a fi fericit. Vrea să evolueze fiecare meci şi sper că poate la Bayern. Nu ştiu ce se va întâmpla în sezonul viitor cu Joao”, a spus Guardiola, la conferinţa de presă.

Joao Cancelo este al treilea fotbalist transferat de Bayern Munchen în această iarnă, după portarul elveţian Yann Sommer, adus pentru a suplini absenţa căpitanului Manuel Neuer, indisponibil până la finalul sezonului, şi fundaşul olandez Daley Blind, înlocuitorul francezului Lucas Hernandez, accidentat în timpul Cupei Mondiale din Qatar.

Afla mai multe despre: city-cancelo-guardiola 

viewscnt
Articole similare