Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia arbitrilor după ce un meci a fost în pericol să nu se joace azi în Superligă! Ce se întâmplă acum la stadion | BREAKING NEWS

Decizia arbitrilor după ce un meci a fost în pericol să nu se joace azi în Superligă! Ce se întâmplă acum la stadion | BREAKING NEWSgalerie foto

Breaking News

Comentarii

Meciul Petrolul Ploieşti - Chindia Târgovişte, programat sâmbătă, de la 17:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, a fost în pericol să nu se dispute. Cu două ore înainte de start, arbitrii au ieşit la inspecţie şi au luat decizia finală.

Petrolul Ploieşti - Chindia Târgovişte se joacă. Meciul a fost în pericol

Cele două echipe care împart stadionul din Ploieşti au avut parte de o surpriză neplăcută în ultimele ore, când starea gazonului s-a deteriorat. După ce a nins abundent la Ploieşti şi zăpada a fost îndepărtată de pe suprafaţa de joc, aceasta s-a prezentat în condiţii rele. 

Imaginile obţinute de Orange Sport arată condiţiile care sunt la nivelul solului pe arena din Ploieşti. Iarba lipseşte sau se prezintă în condiţii deplorabile în multe zone, în timp ce alte zone sunt acoperite de noroi. 

Conform informaţiilor Orange Sport, programarea partidei se va respecta, iar meciul va avea loc azi, de la 17:00. 

Decizia a fost luată de observatorul Adrian Pitu şi arbitrul central Viorel Fluieran. Cei doi au decis că pot oficia partida de la Ploieşti, iar cele două echipe îşi vor respecta programul de meci. 

  • De asemenea, azi, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, e programat meciul Universitatea Craiova - Hermannstadt, de la 20:00

Galerie foto cu gazonul de pe "Ilie Oană" din Ploieşti

Au fost probleme cu gazonul şi la Universitatea Cluj - Rapid Bucureşti

În Ardeal, un gazon cu probleme le dă bătăi de cap echipelor de mai multe etape. 

Vineri, U Cluj şi Rapid au remizat, scor 0-0, în primul meci din etapa cu numărul 23 din Superligă. Gazonul stadionului nou din Cluj-Napoca suferă de mai multe etape, iar oficialii clubului nou-promovat ridică din umeri şi susţin că ei sunt doar chiriaşi pe arenă. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrolul ploiesti chindia targovistegazon stadion ploiestimeciuri superliga 

viewscnt
Articole similare