Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Universitatea Craiova a lămurit situaţia antrenorului principal. Papură sau Neagoe? Cine va sta pe margine la meciul cu Hermannstadt

Universitatea Craiova a lămurit situaţia antrenorului principal. Papură sau Neagoe? Cine va sta pe margine la meciul cu Hermannstadt
Comentarii

Universitatea Craiova a rezolvat situaţia lui Eugen Neagoe, tehnician care a ajuns în această iarnă la cârma formaţiei din Bănie.

Universitatea Craiova s-a înscris şi ea pe lista echipelor din România cu situaţii complicate la nivelul băncii tehnice.

Oltenii l-au adus pe Eugen Neagoe pentru postul de antrenor principal, însă lucrurile nu au fost chiar atât de simple, lucru din ce în ce mai frecvent în ultima vreme în fotbalul românesc.

Universitatea Craiova a lămurit situaţia lui Eugen Neagoe

Neagoe era sub contract cu U Cluj şi a plecat fără să ajungă la o înţelegere pentru reziliere. Drept urmare, clubul ardealean a depus o plângere împotriva sa.

Din această cauză, ”Geană” nu a putut să stea pe bancă la primul meci al Universităţii Craiova din 2023, eşecul cu Botoşani (0-1).

Dar disputa dintre cele două Universităţi s-ar fi rezolvat. U Craiova ar fi ajuns la un acord cu U Cluj, astfel că Eugen Neagoe este acum antrenorul alb-albaştrilor cu acte în regulă, la propriu, informează Gsp.

Astfel, acesta va conduce echipa olteană de pe margine la duelul cu Hermannstadt, de pe ”Ion Oblemenco”, unul ce va avea loc chiar astăzi, de la ora 20:00, în etapa a 23-a din Superligă.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt este transmisă în direct pe Orange Sport şi live video pe Orangesport.ro.

Mihai Rotaru îl numise pe Corneliu Papură antrenor în acte la Universitatea Craiova

Până să se lămuească situaţia lui Eugen Neagoe, patronul Mihai Rotaru a fost şi el nevoit să apeleze la un artificiu.

În acte l-a trecut antrenor principal pe Corneliu Papură, deţinător de licenţă PRO şi cel care a fost în mai multe rânduri interimar la Universitatea Craiova.

Totodată, dacă nu era Papură, omul cu banii de la Craiova mai avea şi alte variante, printre care Gică Craioveanu sau chiar preşedintele grupării, Sorin Cârţu, ambii posesori ai licenţei PRO.

Comentatorul sportiv, Bogdan Cosmescu, a glumit, la Orange Sport, pe seama situaţiei din Bănie de la nivelul băncii tehnice: ”Neagoe poate fi dat afară de la Universitatea Craiova înainte să apuce să stea”.

Totuşi, acesta va conduce echipa de la marginea terenului la partida cu Hermannstadt de astăzi.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoecorneliu papura 

viewscnt
Articole similare