Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă uluitoare venită din Vest pentru căpitanul echipei. Afacerea care poate scăpa clubul din Superligă de datorii: ”Nu pleacă sub suma asta”

Ofertă uluitoare venită din Vest pentru căpitanul echipei. Afacerea care poate scăpa clubul din Superligă de datorii: ”Nu pleacă sub suma asta”

Fotbal intern

Comentarii

Un club din vestul Europei este interesat de unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Superligă. Încă de la o vârstă fragedă, acesta este căpitanul unui club de tradiţie din fotbalul românesc, dar care acum se confruntă cu probleme financiare.

Valentin Ţicu este unul dintre jucătorii din Superligă la cea mai mare căutare. Dorit insistent de FCSB în mai multe rânduri, tânărul fundaş lateral al Petrolului a rămas în continuare pe ”Ilie Oană”.

Dar plecarea sa în această iarnă pare iminentă, mai ales în contextul celei mai recente oferte venite pe numele său.

”Lupul” Valentin Ţicu, ”vânat” de Standard Liege

Standard Liege şi-a manifestat interesul pentru jucătorul în vârstă de 22 de ani, care este deja considerat un simbol pentru ”lupii galbeni”.

Preşedintele Petrolului, Claudiu Tudor, a dezvăluit că formaţia din Belgia îl doreşte pe Ţicu şi că discuţiile dintre cele două cluburi sunt în toi.

Oficialul de pe ”Ilie Oană” a subliniat că fotbalistul nu va pleca de la Petrolul pentru o sumă mai mică de 400.000 de euro.

Aceşti bani ar fi ”aur” pentru Petrolul, club care se confruntă cu probleme financiare, iar Gicu Grozav a explicat cel mai bine situaţia complicată a grupării.

”Suntem în tatonări cu Standard pentru Ţicu. Am fost întrebaţi, am răspuns, vedem ce se va întâmpla în continuare. Oricum, dacă se va ajunge la un transfer, indiferent de destinaţie, nu pleacă sub 400.000 de euro. 

Nu suntem disperaţi să vindem, motiv pentru care am putea lua în calcul doar potenţiale oferte decente, nicidecum subevaluate, cum s-a întâmplat în cazul altor jucători”, a declarat Tudor, conform Playsport.

Cifrele lui Ţicu la Petrolul Ploieşti

Cotat la 800.000 de euro, Valentin Ţicu şi-a petrecut toată cariera de fotbalist la Petrolul. A crescut în curtea ”lupilor galbeni”, iar în 2018 a fost promovat la echipa mare.

Aflat deja la al cincilea sezon la formaţia din Ploieşti, fundaşul stânga a adunat 115 meciuri la Petrolul, livrând cinci goluri şi şapte pase decisive.

Are la activ şi trei apariţii pentru România U21. Deşi încă nu a debutat pentru naţionala mare, speră să ia parte alături de tricolori la campania de calificare pentru EURO 2024.

Recent, de la Standard Liege a plecat un alt român. Atacantul Denis Drăguş a dat Belgia pe liga a doua din Italia, la Genoa.

Astfel, acesta nu ar mai putea să fie coleg cu Ţicu, în cazul în care cel din urmă ar ajunge la Standard, formaţie la care a evoluat, şi a făcut-o foarte bine, şi mijlocaşul Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: ticupetrolulstandard liege 

viewscnt
Articole similare