Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu a debutat încă la naţională, dar are încredere: ”Aş paria pe mine că voi fi la Euro 2024 cu România”

Nu a debutat încă la naţională, dar are încredere: ”Aş paria pe mine că voi fi la Euro 2024 cu România”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România speră la un prim turneu final după 2016, după ce a fost repartizată într-o grupă accesibilă în calificările pentru Euro 2024. Deşi nu a debutat încă la echipa naţională, Valentin Ţicu (22 de ani), căpitanul Petrolului, a afirmat că ar pune pariu că va ajunge la turneul final alături de selecţionata noastră.

Misiunea României pentru calificarea la Euro 2024 este cam cât de facilă şi-ar fi putut dori cei de la FRF, după ce naţionala a fost repartizată într-o grupă accesibilă în preliminarii.

Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra stau în drumul selecţionatei noastre către turneul final, primele două locuri din grupă asigurând calificarea directă la Campionatul European.

”Aş paria pe mine că voi fi la Euro 2024 cu România”

Aşadar, realist, România va fi nevoită să le surclaseze pe Israel şi Kosovo pentru a ajunge la Euro 2024, ambele ţări care nu au jucat vreodată în istoria lor la un Campionat European.

În acest context, Valentin Ţicu este sigur că echipa naţională nu doar că va reuşi să se califice la turneul final, ci şi că va face parte din lotul final pentru Euro 2024.

În ciuda faptului că nu a fost convocat până acum, căpitanul Petrolului a afirmat că ar fi dispus să parieze că va reprezenta România la Campionatul European.

Ţicu nu a debutat încă la naţională, dar are încredere că va ajunge la Campionatul European

Nu mai joci doar pentru un oraş, ci pentru o ţară întreagă. Trebuie să mulţumeşti multe milioane de oameni, nu doar 100.000-200.000. Aş paria pe mine că voi fi la Euro 2024 cu România.

Echipa naţională a avut o ascensiune în ultima vreme, cred că va ajunge la această competiţie. Aş face faţă, aşa mi-a fost obiceiul de la Petrolul. Dacă am pus mâna pe ceva, nu am mai scăpat din mână!

Aşa s-a întâmplat şi cu tricoul de titular la Petrolul, apoi cu banderola. Aşa văd şi situaţia dacă aş fi la naţională, acesta este genul meu”, a declarat Valentin Ţicu, pentru Gsp.

Considerat o mare speranţă a României încă de când evolua în Liga 2, Valentin Ţicu poartă banderola la Petrolul încă din adolescenţă şi a evoluat în premieră în primul eşalon în acest sezon.

Totuşi, prestaţiile sale au lăsat de dorit, iar Basarab Panduru l-a avertizat pe acesta, după ce îl lăudase anterior, că nu aşa va ajunge la naţională.

Afla mai multe despre: valentin ţicu 

viewscnt
Articole similare