Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joelinton şi-a aflat pedeapsa după ce a fost brins conducând băut: ”Ar fi putut exista consecinţe dezastruoase pentru vieţile altora”

Joelinton şi-a aflat pedeapsa după ce a fost brins conducând băut: ”Ar fi putut exista consecinţe dezastruoase pentru vieţile altora”

Premier League

Comentarii

Joelinton (26 de ani) a fost prins conducând băut în urmă cu două săptămâni şi şi-a aflat pedeapsa după ce a fost prins de organele legii.

Joelinton şi-a aflat pedeapsa după ce a fost brins conducând băut

Fotbalistul brazilian Joelinton, legitimat la Newcastle United, a fost amendat cu 29.000 de lire sterline după ce la 12 ianuarie a condus în stare de ebrietate, informează bbc.com.

Judecătorul Paul Currer a decis în cazul jucătorului şi o interdicţie de a conduce pe o perioadă de 12 luni. Această pedeapsă se va reduce la nouă luni dacă Joelinton va urma un curs de reabilitare.

Judecătorul a luat în considerare faptul că jucătorul şi-a recunoscut repede vina şi a arătat că regretă ce a făcut.

Te-ai pus în pericol şi ar fi putut exista consecinţe dezastruoase pentru vieţile altora. Sper sincer că ai învăţat din această greşeală şi că nu te vom mai vedea aici”, i s-a adresat Paul Currer lui Joelinton.

Joelinton a fost reţinut de poliţie la 12 ianuarie, la ora 01.20 GMT, sub acuzaţia de conducere în stare de ebrietate. Jucătorul le-a spus poliţiştilor că seara băuse două pahare de vin.

Afla mai multe despre: joelinton 

viewscnt
Articole similare