Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Brahim Diaz nu va mai juca pentru naţionala Spaniei, cu toate că a marcat un gol la debut. Ce ţară a ales să reprezinte fotbalistul lui AC Milan

Brahim Diaz nu va mai juca pentru naţionala Spaniei, cu toate că a marcat un gol la debut. Ce ţară a ales să reprezinte fotbalistul lui AC Milan
Comentarii

Brahim Diaz a decis să joace pentru naţionala Marocului.

În vârstă de 23 de ani, mijlocaşul ce a reprezentat ”Furia Roja” la nivelul echipelor naţionale U17,  U19 şi U21, a debutat pentru naţionala mare în iunie 2021. Atunci, Diaz a marcat al doilea gol al Spaniei, în victoria, scor 4-0, contra reprezentativei similare a Lituaniei.

De atunci, fotbalistul lui AC Milan nu a mai bifat niciun minut pentru iberici.

Brahim Diaz a refuzat naţionala Marocului în 2018

Conform jurnalistului marocan, Lino Bacco, posibilitatea ca Diaz să evolueze în partida din luna martie, dintre Maroc şi Columbia, este de 99.99%. Cu toate acestea, mijlocaşul a refuzat o primă propunere din partea africanilor, înainte de Cupa Mondială din Rusia, cu toate că selecţionerul Marocului de la acea vreme, Herve Renard, era sigur că, fotbalistul născut la Malaga se va alătura selecţionatei ”Leilor”.

Cu toate acestea, Brahim Diaz pare să îşi fi schimbat părerea, şi urmează să aleagă Marocul, datorită bunicii sale, născute acolo.

Maroc a devenit anul trecut, prima naţională din istoria unui Campionat Mondial, care ajuge bifează o semifinală, după ce în optimi, a eliminat-o chiar pe Spania.  

Brahim Diaz a jucat în 23 de meciuri în tricoul lui AC Milan în acest sezon. şi a izbutit să marcheze de patru ori. Fostul fotbalist al lui Real Madrid este cotat de Transfermarkt la 20.000.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: milanbrahim diaz 

viewscnt
Articole similare