Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dumitru Dragomir, la un pas de a prelua o echipă de tradiţie din Superligă, alături de un investitor ”cu bani mulţi”: ”I-am chemat să semnez”

Dumitru Dragomir, la un pas de a prelua o echipă de tradiţie din Superligă, alături de un investitor ”cu bani mulţi”: ”I-am chemat să semnez”

Superliga

Comentarii

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul şef al LPF, a dezvăluit că a fost la un pas de a prelua o echipă de tradiţie din Superligă în noiembrie, ajungând în punctul de a semna actele pentru achiziţie, însă a refuzat în cele din urmă.

”I-am chemat să semnez”

Legat de fotbalul românesc pe tot parcursul vieţii, Dumitru Dragomir s-a retras din fenomen oarecum odată cu înaintarea în vârstă, dar a fost la un pas de o revenire neaşteptată în acest sezon.

Petrolul Ploieşti, aflată într-o situaţie precară din punct de vedere financiar, era disponibilă pentru doar două milioane de euro, iar fostul şef al LPF a fost aproape de a prelua clubul.

Dragomir plănuia să devină noul patron al Petrolului, dar a refuzat în cele din urmă, la îndemnul unui investitor ”cu bani mulţi”, care era iniţial interesat să i se alăture pe Ilie Oană.

Fostul şef de la LPF susţine că o astfel de implicare la echipă ploieşteană doar i-ar fi produs mai mult stres, lucru nenecesar la vârsta sa înaintată.

Dumitru Dragomir, la un pas de a prelua Petrolul Ploieşti

 

Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă.

Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.Stadionul e pus la dispoziţie Petrolului. Pe onoarea mea, costă două milioane.

I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea.

Eu, dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug. Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători.

Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… două milioane puneam jos.

La un moment dat, mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

După ce a câştigat Liga 2 în sezonul trecut, Petrolul a reuşit să se adapteze fără probleme în primul eşalon şi încă are speranţe că se poate ”strecura” în play-off.

La momentul actual, ”lupii galbeni” ocupă locul al şaptelea, cu 30 de puncte, la două lungimi de Sepsi, deşi lupta ar putea deveni şi mai strânsă, dacă este anulată depunctarea lui Hermannstadt.

Afectată de grave probleme financiare, Petrolul riscă să piardă o multitudine dintre jucătorii săi de valoare în viitorul apropiat.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare