Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

De ce a refuzat Giovanni Becali şansa de a îl impresaria pe Cristiano Ronaldo: ”Marius Niculae a intermediat discuţia. L-a avut în mână”

De ce a refuzat Giovanni Becali şansa de a îl impresaria pe Cristiano Ronaldo: ”Marius Niculae a intermediat discuţia. L-a avut în mână”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

În anul 2002, Giovanni Becali a fost la un pas de lovitura carierei, de a deveni impresarul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani), dar a refuzat oportunitatea de a colabora cu acesta. Ani buni mai târziu, decizia agentului român pare una mai mult decât stupidă.

În anul 2002, Laszlo Boloni îl invita pe Giovanni Becali la Lisabona, pentru a vedea unul dintre tinerii fotbalişti pe care tocmai îi promovase la prima echipă a lui Inter, un anumit Cristiano Ronaldo.

”Marius Niculae mi-a povestit că a intermediat puţin discuţia dintre ei”

Tehnicianul român îi oferise agentului şansa carierei, doar că acesta a refuzat să îşi dea acordul pentru colaborarea cu juniorul lusitan, după ce acesta i-a cerut un Porsche Carrera pentru a semna.

De câte ori mă întâlnesc cu Ronaldo, râde şi îmi spune: «N-ai vrut să-mi dai o maşină!»”, dezvăluia Giovanni Becali, în vara trecută.

Giovanni Becali nu a fost dispus să îi achiziţioneze maşina acestuia, astfel că Ronaldo a semnat cu Jorge Mendes, iar restul este istorie.

Ciprian Marica a povestit întâmplarea, pe care o auzise de la Marius Niculae, care fusese cel care a intermediat discuţia între Cristiano, colegul său de cameră în acea vreme, şi Giovanni Becali.

Giovanni Becali a refuzat şansa de a îl impresaria pe Cristiano Ronaldo

Unul fără celălalt nu ar fi ajuns acolo unde sunt astăzi, anume unul dintre cei mai buni jucători din lume, fără Mendes, Ronaldo probabil nu ar fi fost ce e azi şi invers pentru că Jorge Mendes, fără Cristiano Ronaldo, ar fi fost un agent anonim.

Cu el s-a lansat şi alături de el, pentru că atunci când îl ai pe Cristiano Ronaldo vin automat şi alţi jucători către tine, şi-a deschis o uşă cu el.

A fost un pariu, un pariu pe care am înţeles că l-a avut în mână şi Giovanni Becali, îmi povestea Marius Niculae la un moment dat, şi a fost la o sclipire să îl semneze pe Cristiano.

Marius mi-a povestit că a intermediat puţin discuţia dintre Giovanni Becali şi Cristiano Ronaldo”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Interesant este că nici Jorge Mendes nu îl mai reprezintă acum pe superstarul de la Al Nassr. Transferul său în Arabia Saudită a fost rezolvat de managerul său, Ricardo Regufe.

 

Afla mai multe despre: cristiano 

viewscnt
Articole similare