Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ar fi trebuit să demisioneze deja Edi Iordănescu?”. Mirel Rădoi a dat răspunsul fără să ezite: ”Atunci, eu am preferat să fac un pas înapoi”

”Ar fi trebuit să demisioneze deja Edi Iordănescu?”. Mirel Rădoi a dat răspunsul fără să ezite: ”Atunci, eu am preferat să fac un pas înapoi”

Echipa națională

Comentarii

La plecarea în Arabia Saudită, la Al Tai, Mirel Rădoi (41 de ani) a oferit o serie de declaraţii, vorbind, printre altele, şi de echipa naţională şi de succesorul său, Edi Iordănescu (44 de ani). Fostul selecţioner a fost întrebat dacă actualul selecţioner ar fi trebuit să îşi dea demisia după eşecul din Nations League.

Plecat de pe banca tehnică a României la finalul lui 2021, Mirel Rădoi a revenit în fotbal în actualul sezon, petrecând patru luni la Universitatea Craiova, înainte de a îşi da demisia.

Nemulţumit de situaţia care se crease în Bănie, fostul selecţioner a decis că este mai bine să facă un pas în spate, la fel cum a făcut şi în cazul plecării de la echipa naţională.

”Ar fi trebuit să demisioneze deja Edi Iordănescu?”

Atunci, Rădoi a ratat obiectivul de a duce România la baraj, iar, în ciuda insistenţelor oficialilor FRF, a ales să nu îşi mai prelungească înţelegerea.

Între timp, fostul selecţioner a preluat a treia echipă de club din cariera sa, la prima aventură ca antrenor în afara României, pe Al Tai, ocupanta locului nouă din prima ligă saudită.

În momentul plecării la noua formaţie, Mirel Rădoi a oferit o serie de declaraţii, fiind întrebat şi de situaţia echipei naţionale şi dacă ar fi trebuit să demisioneze deja Edi Iordănescu.

Mirel Rădoi îl susţine pe selecţioner

În ciuda eşecului răsunător din Nations League, Rădoi a afirmat că este de părere că nu crede că selecţionerul ar fi trebuit să plece, ci că acestuia îi trebuie continuitate.

Eu nu cred, pentru că sunt adeptul continuităţii. În momentul în care am simţit că nu se doreşte acea continuitate, am preferat să fac un pas înapoi. Din punctul meu de vedere, nu.

Pentru că, aşa cum am mai spus, nu avem o valoare foarte, foarte ridicată şi trebuie să avem răbdare cu cine vrea să lucreze, pentru că numai în timp poate realiza performanţe.

Noi, care am fost acolo în ultimii 8-12 ani, nu am reuşit şi atunci nu ştiu de ce ar putea cineva într-un an-doi ani de zile să se poată califica la un Campionat European sau Mondial, deodată ce noi nu am făcut asta 7-8-10 ani de zile”, a declarat Mirel Rădoi, la plecarea la Al Tai.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare