Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Un semnal clar că este dorit”. Ciprian Marica a vorbit depre posibila plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers! Ce echipă îl sfătuieşte să aleagă

”Un semnal clar că este dorit”. Ciprian Marica a vorbit depre posibila plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers! Ce echipă îl sfătuieşte să aleagă

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) este foarte aproape de revenirea pe gazon, la un an după ce a suferit una dintre cele mai dure accidentări posibile. Se zvoneşte însă că acesta s-ar putea întoarce pe teren în tricoul altei echipe, nu al lui Rangers.

În ianuarie 2022, Ianis Hagi a suferit o ruptură la nivelul ligamentelor încrucişate ale genunchiului, pentru care a avut nevoie de operaţie şi de o îndelungată perioadă de recuperare.

La un an şi câteva zile de la incident, fotbalistul român încă nu a revenit pe gazon, dar este anticipat că va putea îmbrăca din nou tricoul lui Rangers în scurt timp.

”Un semnal clar că este dorit”

Asta dacă, nu cumva, se iveşte un transfer surprinzător al fiului ”Regelui”! Zilele trecute, presa din Turcia anunţa, din nou, că Galatasaray ar face eforturi pentru a îl transfera.

Pare oarecum scris în stele că Ianis Hagi va reprezenta ”grandul” Turciei într-o zi, datorită statutului de legendă pe care îl are tatăl său la formaţia din Istanbul, oraşul natal al lui Ianis.

Totuşi, mutarea nu ar reprezenta neapărat un pas înainte pentru fotbalistul lui Rangers, iar clubul scoţian i-ar pregăti prelungirea înţelegerii, pentru a securiza serviciile jucătorului.

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii de la Farul Constanţa, este de părere că gestul lui Rangers, de a îi oferi un nou contract lui Ianis Hagi, demonstrează că acesta este într-adevăr dorit.

Ce îl sfătuieşte Ciprian Marica pe Ianis Hagi

Totuşi, în opinia fostului atacant de la echipa naţională, jucătorul de 24 de ani ar trebui să continue la Glasgow, unde i-ar fi mai uşor să revină după accidentarea dură suferită.

Clubul îi prelungeşte contractul, lucru care dă un semnal clar că jucatorul e dorit. E bine să fii acolo unde eşti dorit şi acolo unde vii după o accidentare şi nu ai o presiune în plus.

Ar fi păcat, zic eu, mai ales în acest moment, să plece de la Rangers. Eu cred că nu va alege să plece”, a declarat Ciprian Marica, la Pro Arena.

Meciul în care s-a accidentat Ianis Hagi, ultimul, implicit, în care a evoluat, a fost victoria lui Rangers din Cupa Scoţiei, scor 4-1, împotriva lui Stirling, în care a fost înlocuit în minutul 14.

Partida a avut loc pe 21 ianuarie 2021, în urmă cu un an şi patru zile.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare