Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Miracolul” de la FCSB: ”Tot nu cred”. Dialog savuros în direct între Cosmescu şi MM: ”Dacă te taie unul cu cuţitul, te duci acolo!” | VIDEO EXCLUSIV

”Miracolul” de la FCSB: ”Tot nu cred”. Dialog savuros în direct între Cosmescu şi MM: ”Dacă te taie unul cu cuţitul, te duci acolo!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în platoul Orange Sport, Bogdan Cosmescu şi MM Stoica au purtat un dialog fabulos în direct, pe marginea tratamentelor la care sunt supuşi jucătorii de la FCSB în Serbia, la ”vraciul” Marijana Kovacevic, care ar fi capabilă de miracole.

La începutul acestui sezon, în meciul tur cu Dunajska Streda, din al treilea tur preliminar al Conference League, Florinel Coman a suferit o ruptură musculară gravă, care ar fi trebui să îl ţină departe de gazon şase săptămâni, conform celor de la FCSB.

Doar că, la meciul retur, care avea loc la doar opt zile după prima întâlnire, ”Mbappe de România” deja se afla pe bancă, iar, trei zile mai târziu, juca 88 de minute împotriva Chindiei.

”Dacă te taie unul cu cuţitul, te duci la ea, poate te vindecă”

Atunci, MM Stoica declara că recuperea miraculoasă o şocase chiar şi pe Marijana, care şi-ar fi făcut cruce când a realizat cât de repede şi-ar fi făcut efectul tratamentul lui Florinel Coman.

Interesant este că, de atunci, Florinel Coman chiar nu a mai întâmpinat probleme medicale, în condiţiile în care tocmai avusese parte de câteva sezoane ”măcinate” de accidentări.

La aproape jumătate de an după recuperarea miraculoasă a lui Coman, Bogdan Cosmescu tot nu crede în ”puterile” Marijanei Kovacevic.

În direct la Orange Sport, comentatorul a purtat un dialog savuoros cu MM Stoica, managerul general de la FCSB susţinând în continuare că ”vraciul” de la Belgrad e capabil de miracole.

Dialog savuros în direct între Bogdan Cosmescu şi MM Stoica

MM Stoica: Întrebarea e dacă, într-adevăr, l-a zgâriat vreun pic pe Manea. Că mi-e teamă că, dacă a jucat fără bandaj a doua repriză, nu l-a zgârgiat.

Bogdan Cosmescu: Sau e foarte bun de carne. S-a vindecat cum s-a vindecat şi Florinel Coman cu ruptura de 18 cm, pe care nu o să o cred niciodată...

MM Stoica: Nu o să crezi, dar asta e situaţia!

Bogdan Cosmescu: Ştiu, da, da, glumesc, mi se pare miracol.

MM Stoica: E miracol. La Marijana... face miracole.

Bogdan Cosmescu: Dacă te taie unul cu cuţitul, te duci la ea, poate te vindecă.

MM Stoica: Nu, ea vindecă ţesut, ruptură de ţesut.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare